DOLA INTERIEUR

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DOLA INTERIEUR

Contactgegevens DOLA INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOLA INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOLA INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNOKSEWEG 2; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93743839 (+32-93743839) 93743839 (+32-93743839)

Fax (fax): +32 (84) 108-35-83 +32 (84) 108-35-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOLA INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOLA INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOLA INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOLA INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOLA INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOLA INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOLA INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOLA INTERIEUR
Products information DOLA INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04968536376
Ondernemingsnummer: 3678466796
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOLA INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for DOLA INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOLA INTERIEUR
Addition kinds of activities for DOLA INTERIEUR

10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
20770302. Stearin, dier: oneetbaar | Stearin, animal: inedible
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
32720801. Grave markers, beton | Grave markers, concrete
34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
51999908. Canvas producten | Canvas products

Werken bij DOLA INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOLA INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOLA INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOLA INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van DOLA INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of DOLA INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOLA INTERIEUR. Laat een reactie achter voor DOLA INTERIEUR. DOLA INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOLA INTERIEUR. Leave a respond for DOLA INTERIEUR. DOLA INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOLA INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten DOLA INTERIEUR
Location of DOLA INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of DOLA INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DOLA INTERIEUR DOLA INTERIEUR: ANDRE HALLOY | FA. MARKETING DESIGN | CARROSSERIE MERCKX | JACQUELINE LEENAERT | ROS Com

Other related companies as DOLA INTERIEUR: ANDRE HALLOY | FA. MARKETING DESIGN | CARROSSERIE MERCKX | JACQUELINE LEENAERT | ROS Com

DOLA INTERIEUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOLA INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968536376. Het bedrijf DOLA INTERIEUR bevindt zich op het adres: KNOKSEWEG 2; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van DOLA INTERIEUR is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOLA INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOLA INTERIEUR, openstaande posities, locatie van DOLA INTERIEUR op de kaart.

DOLA INTERIEUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOLA INTERIEUR, company assigned to the tax number BE04968536376. The company DOLA INTERIEUR is located at the address: KNOKSEWEG 2; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of DOLA INTERIEUR is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOLA INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of DOLA INTERIEUR, open positions, location of DOLA INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOLA INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOLA INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOLA INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOLA INTERIEUR, employees, financial statistics.