CUISINE CONFORT DAULNE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CUISINE CONFORT DAULNE
Private companiesWater Transportation • CUISINE CONFORT DAULNE

Contactgegevens CUISINE CONFORT DAULNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISINE CONFORT DAULNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISINE CONFORT DAULNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE BOMAL 36; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86212234 (+32-86212234) 86212234 (+32-86212234)

Fax (fax): +32 (51) 579-54-24 +32 (51) 579-54-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISINE CONFORT DAULNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISINE CONFORT DAULNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISINE CONFORT DAULNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISINE CONFORT DAULNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISINE CONFORT DAULNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISINE CONFORT DAULNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISINE CONFORT DAULNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISINE CONFORT DAULNE
Products information CUISINE CONFORT DAULNE

BTW identificatienummer (tax): BE01761901855
Ondernemingsnummer: 7675567626
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISINE CONFORT DAULNE
(Get full report from official database of BE for CUISINE CONFORT DAULNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISINE CONFORT DAULNE
Addition kinds of activities for CUISINE CONFORT DAULNE

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij CUISINE CONFORT DAULNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISINE CONFORT DAULNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISINE CONFORT DAULNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISINE CONFORT DAULNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van CUISINE CONFORT DAULNE in sociale netwerken
Look for responds of CUISINE CONFORT DAULNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISINE CONFORT DAULNE. Laat een reactie achter voor CUISINE CONFORT DAULNE. CUISINE CONFORT DAULNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISINE CONFORT DAULNE. Leave a respond for CUISINE CONFORT DAULNE. CUISINE CONFORT DAULNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISINE CONFORT DAULNE op de google maps. Adres en contacten CUISINE CONFORT DAULNE
Location of CUISINE CONFORT DAULNE on the google maps. Address and contacts of CUISINE CONFORT DAULNE

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISINE CONFORT DAULNE CUISINE CONFORT DAULNE: FLDE VOLDER EN CO NV | INSTITUT LADY QUARTZ | ALAIN BODART | Delarsille P | ECOLE PRIM. COMMUNALE

Other related companies as CUISINE CONFORT DAULNE: FLDE VOLDER EN CO NV | INSTITUT LADY QUARTZ | ALAIN BODART | Delarsille P | ECOLE PRIM. COMMUNALE

CUISINE CONFORT DAULNE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISINE CONFORT DAULNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01761901855. Het bedrijf CUISINE CONFORT DAULNE bevindt zich op het adres: ROUTE DE BOMAL 36; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van CUISINE CONFORT DAULNE is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISINE CONFORT DAULNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISINE CONFORT DAULNE, openstaande posities, locatie van CUISINE CONFORT DAULNE op de kaart.

CUISINE CONFORT DAULNE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUISINE CONFORT DAULNE, company assigned to the tax number BE01761901855. The company CUISINE CONFORT DAULNE is located at the address: ROUTE DE BOMAL 36; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of CUISINE CONFORT DAULNE is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISINE CONFORT DAULNE is not available. You also can look at reviews of CUISINE CONFORT DAULNE, open positions, location of CUISINE CONFORT DAULNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISINE CONFORT DAULNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISINE CONFORT DAULNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISINE CONFORT DAULNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISINE CONFORT DAULNE, employees, financial statistics.