LES PINEDES

Contactgegevens LES PINEDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES PINEDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES PINEDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AUBE 12; 7040; QUEVY, België

Telefoon (phone): 65568238 (+32-65568238) 65568238 (+32-65568238)

Fax (fax): +32 (10) 957-57-98 +32 (10) 957-57-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES PINEDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES PINEDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES PINEDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES PINEDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES PINEDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES PINEDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES PINEDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES PINEDES
Products information LES PINEDES

BTW identificatienummer (tax): BE02806976318
Ondernemingsnummer: 2907775878
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LES PINEDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES PINEDES
(Get full report from official database of BE for LES PINEDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES PINEDES
Addition kinds of activities for LES PINEDES

359201. Valves | Valves
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning

Werken bij LES PINEDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES PINEDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES PINEDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES PINEDES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van LES PINEDES in sociale netwerken
Look for responds of LES PINEDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES PINEDES. Laat een reactie achter voor LES PINEDES. LES PINEDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES PINEDES. Leave a respond for LES PINEDES. LES PINEDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES PINEDES op de google maps. Adres en contacten LES PINEDES
Location of LES PINEDES on the google maps. Address and contacts of LES PINEDES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES PINEDES LES PINEDES: Demolder D | 'T FRITUURTJE | SECUREX | CHARLINE PALUCH | Vercruyssen

Other related companies as LES PINEDES: Demolder D | 'T FRITUURTJE | SECUREX | CHARLINE PALUCH | Vercruyssen

LES PINEDES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES PINEDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02806976318. Het bedrijf LES PINEDES bevindt zich op het adres: RUE DE L'AUBE 12; 7040; QUEVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in LES PINEDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES PINEDES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES PINEDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES PINEDES, openstaande posities, locatie van LES PINEDES op de kaart.

LES PINEDES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES PINEDES, company assigned to the tax number BE02806976318. The company LES PINEDES is located at the address: RUE DE L'AUBE 12; 7040; QUEVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in LES PINEDES were not found.
The main activity of LES PINEDES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES PINEDES is not available. You also can look at reviews of LES PINEDES, open positions, location of LES PINEDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES PINEDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES PINEDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES PINEDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES PINEDES, employees, financial statistics.