G. VAN HEVELE-VAN HULLE

Contactgegevens G. VAN HEVELE-VAN HULLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. VAN HEVELE-VAN HULLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. VAN HEVELE-VAN HULLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAUREINSESTEENWEG 35; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93774141 (+32-93774141) 93774141 (+32-93774141)

Fax (fax): +32 (87) 784-38-11 +32 (87) 784-38-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. VAN HEVELE-VAN HULLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. VAN HEVELE-VAN HULLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. VAN HEVELE-VAN HULLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. VAN HEVELE-VAN HULLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. VAN HEVELE-VAN HULLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. VAN HEVELE-VAN HULLE
Products information G. VAN HEVELE-VAN HULLE

BTW identificatienummer (tax): BE07130371093
Ondernemingsnummer: 3000335693
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in G. VAN HEVELE-VAN HULLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. VAN HEVELE-VAN HULLE
(Get full report from official database of BE for G. VAN HEVELE-VAN HULLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. VAN HEVELE-VAN HULLE
Addition kinds of activities for G. VAN HEVELE-VAN HULLE

20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
28950000. Carbon zwart | Carbon black
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
58120313. Sandwiches en duikboten winkel | Sandwiches and submarines shop
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij G. VAN HEVELE-VAN HULLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. VAN HEVELE-VAN HULLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van G. VAN HEVELE-VAN HULLE in sociale netwerken
Look for responds of G. VAN HEVELE-VAN HULLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Laat een reactie achter voor G. VAN HEVELE-VAN HULLE. G. VAN HEVELE-VAN HULLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. VAN HEVELE-VAN HULLE. Leave a respond for G. VAN HEVELE-VAN HULLE. G. VAN HEVELE-VAN HULLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. VAN HEVELE-VAN HULLE op de google maps. Adres en contacten G. VAN HEVELE-VAN HULLE
Location of G. VAN HEVELE-VAN HULLE on the google maps. Address and contacts of G. VAN HEVELE-VAN HULLE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. VAN HEVELE-VAN HULLE G. VAN HEVELE-VAN HULLE: Stephani | SNACK-BAR SOLEIL DE PERSE | Ostyn M | LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Other related companies as G. VAN HEVELE-VAN HULLE: Stephani | SNACK-BAR SOLEIL DE PERSE | Ostyn M | LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

G. VAN HEVELE-VAN HULLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. VAN HEVELE-VAN HULLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07130371093. Het bedrijf G. VAN HEVELE-VAN HULLE bevindt zich op het adres: SINT-LAUREINSESTEENWEG 35; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in G. VAN HEVELE-VAN HULLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. VAN HEVELE-VAN HULLE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. VAN HEVELE-VAN HULLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. VAN HEVELE-VAN HULLE, openstaande posities, locatie van G. VAN HEVELE-VAN HULLE op de kaart.

G. VAN HEVELE-VAN HULLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. VAN HEVELE-VAN HULLE, company assigned to the tax number BE07130371093. The company G. VAN HEVELE-VAN HULLE is located at the address: SINT-LAUREINSESTEENWEG 35; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in G. VAN HEVELE-VAN HULLE were not found.
The main activity of G. VAN HEVELE-VAN HULLE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G. VAN HEVELE-VAN HULLE is not available. You also can look at reviews of G. VAN HEVELE-VAN HULLE, open positions, location of G. VAN HEVELE-VAN HULLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. VAN HEVELE-VAN HULLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. VAN HEVELE-VAN HULLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. VAN HEVELE-VAN HULLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. VAN HEVELE-VAN HULLE, employees, financial statistics.