LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR

Contactgegevens LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAMBERT 116; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27626669 (+32-27626669) 27626669 (+32-27626669)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR
Products information LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
54990200. Drankwinkels | Beverage stores

Werken bij LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. Leave a respond for LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR. LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR
Location of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: Drink Desmedt | PARTENA | CONSERVAT. ROYAL MUSIQUE | XAVIER LAPORTE | Grimace

Other related companies as LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR: Drink Desmedt | PARTENA | CONSERVAT. ROYAL MUSIQUE | XAVIER LAPORTE | Grimace

LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAMBERT 116; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Producten gemaakt in LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR op de kaart.

LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, company assigned to the tax number BE07165252685. The company LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is located at the address: RUE SAINT-LAMBERT 116; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. Products created in LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR were not found.
The main activity of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, open positions, location of LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR, employees, financial statistics.