CACTIFLORA

Contactgegevens CACTIFLORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CACTIFLORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CACTIFLORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELSTRAAT 12; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14882368 (+32-14882368) 14882368 (+32-14882368)

Fax (fax): +32 (81) 703-65-39 +32 (81) 703-65-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CACTIFLORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CACTIFLORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CACTIFLORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CACTIFLORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CACTIFLORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CACTIFLORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CACTIFLORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CACTIFLORA
Products information CACTIFLORA

BTW identificatienummer (tax): BE05991912841
Ondernemingsnummer: 5367614746
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CACTIFLORA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CACTIFLORA
(Get full report from official database of BE for CACTIFLORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CACTIFLORA
Addition kinds of activities for CACTIFLORA

3534. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
33999905. termiet | Thermite
73899936. Fotografische bibliotheekdienst | Photographic library service

Werken bij CACTIFLORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CACTIFLORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CACTIFLORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CACTIFLORA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van CACTIFLORA in sociale netwerken
Look for responds of CACTIFLORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CACTIFLORA. Laat een reactie achter voor CACTIFLORA. CACTIFLORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CACTIFLORA. Leave a respond for CACTIFLORA. CACTIFLORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CACTIFLORA op de google maps. Adres en contacten CACTIFLORA
Location of CACTIFLORA on the google maps. Address and contacts of CACTIFLORA

Andere gerelateerde bedrijven als come CACTIFLORA CACTIFLORA: CASA | HYPOLIET VERSTRYNGE | P. JANSSENS | GILTAY | VANDENHEEDE BERNARD

Other related companies as CACTIFLORA: CASA | HYPOLIET VERSTRYNGE | P. JANSSENS | GILTAY | VANDENHEEDE BERNARD

CACTIFLORA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CACTIFLORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05991912841. Het bedrijf CACTIFLORA bevindt zich op het adres: ZAVELSTRAAT 12; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in CACTIFLORA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CACTIFLORA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CACTIFLORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CACTIFLORA, openstaande posities, locatie van CACTIFLORA op de kaart.

CACTIFLORA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CACTIFLORA, company assigned to the tax number BE05991912841. The company CACTIFLORA is located at the address: ZAVELSTRAAT 12; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in CACTIFLORA were not found.
The main activity of CACTIFLORA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CACTIFLORA is not available. You also can look at reviews of CACTIFLORA, open positions, location of CACTIFLORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CACTIFLORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CACTIFLORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CACTIFLORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CACTIFLORA, employees, financial statistics.