FLINTERTRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLINTERTRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERTRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERTRANSPORT BVBA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Bagonieln. 5-7 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-90-12-70 32-37-90-12-70

Fax (fax): 32-37-79-73-71 32-37-79-73-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERTRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERTRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERTRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERTRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERTRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERTRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERTRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERTRANSPORT BVBA
Products information FLINTERTRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05045166015
Ondernemingsnummer: 4457122802
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLINTERTRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERTRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLINTERTRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERTRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLINTERTRANSPORT BVBA

6799. Beleggers, nv | Investors, nec
23250202. Slacks, jurk: mannen, jongeren en jongens | Slacks, dress: men's, youths', and boys'
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces

Werken bij FLINTERTRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERTRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERTRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERTRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van FLINTERTRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERTRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERTRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLINTERTRANSPORT BVBA. FLINTERTRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERTRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLINTERTRANSPORT BVBA. FLINTERTRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERTRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLINTERTRANSPORT BVBA
Location of FLINTERTRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLINTERTRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERTRANSPORT BVBA FLINTERTRANSPORT BVBA: FLCARRIÈRES JULLIEN SA | EUROPEAN BUSINESS CENTER | Wastiau Gerard | GEMEENTEBESTUUR | FOMEVA BELGI?

Other related companies as FLINTERTRANSPORT BVBA: FLCARRIÈRES JULLIEN SA | EUROPEAN BUSINESS CENTER | Wastiau Gerard | GEMEENTEBESTUUR | FOMEVA BELGI?

FLINTERTRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERTRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045166015. Het bedrijf FLINTERTRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Bagonieln. 5-7 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLINTERTRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERTRANSPORT BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERTRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERTRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLINTERTRANSPORT BVBA op de kaart.

FLINTERTRANSPORT BVBA is a company, that was registered 2001 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is FLINTERTRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE05045166015. The company FLINTERTRANSPORT BVBA is located at the address: Bagonieln. 5-7 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLINTERTRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLINTERTRANSPORT BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERTRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLINTERTRANSPORT BVBA, open positions, location of FLINTERTRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERTRANSPORT BVBA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERTRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERTRANSPORT BVBA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERTRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.