LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils
Private companiesSocial Services • LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

Contactgegevens LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Bl猫s 78; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 69 09 (+32-081 73 69 09) 081 73 69 09 (+32-081 73 69 09)

Fax (fax): 081 73 32 51; 081 73 14 19 (+32-081 73 32 51; 081 73 14 19) 081 73 32 51; 081 73 14 19 (+32-081 73 32 51; 081 73 14 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils
Products information LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE05560150146
Ondernemingsnummer: 5915832519
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Industrial automation; Joints & packing materials; Electric coil winding; Electric transformers, rectifiers, converters; Electric generators; Electric contractors - Industrial; Electric condensers; Electricity - High & low voltage cabins; Bearings; Maintenance works - Industrial; Motors - Electric; Ventilating systems; Speed regulators & reducers; Door & gate openers (Automatic); Swimming pools - Contractors & equipment; Belting & pulleys

Product categorie (product category): Pumps - Water

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils
(Get full report from official database of BE for LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils
Addition kinds of activities for LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber

Werken bij LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils in sociale netwerken
Look for responds of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Laat een reactie achter voor LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. Leave a respond for LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils. LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils op de google maps. Adres en contacten LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils
Location of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils on the google maps. Address and contacts of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: FORTIS | Van Renterghem Zakenkantoor BVBA | ALAIN DAMHAUT | BERTHA COPPENS | Tele-Signal Electronics NV

Other related companies as LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils: FORTIS | Van Renterghem Zakenkantoor BVBA | ALAIN DAMHAUT | BERTHA COPPENS | Tele-Signal Electronics NV

LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05560150146. Het bedrijf LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils bevindt zich op het adres: Rue Henri Bl猫s 78; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pumps - Water. Lijst met producten zijn Industrial automation; Joints & packing materials; Electric coil winding; Electric transformers, rectifiers, converters; Electric generators; Electric contractors - Industrial; Electric condensers; Electricity - High & low voltage cabins; Bearings; Maintenance works - Industrial; Motors - Electric; Ventilating systems; Speed regulators & reducers; Door & gate openers (Automatic); Swimming pools - Contractors & equipment; Belting & pulleys.
De hoofdactiviteit van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, openstaande posities, locatie van LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils op de kaart.

LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, company assigned to the tax number BE05560150146. The company LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is located at the address: Rue Henri Bl猫s 78; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pumps - Water. List of products are Industrial automation; Joints & packing materials; Electric coil winding; Electric transformers, rectifiers, converters; Electric generators; Electric contractors - Industrial; Electric condensers; Electricity - High & low voltage cabins; Bearings; Maintenance works - Industrial; Motors - Electric; Ventilating systems; Speed regulators & reducers; Door & gate openers (Automatic); Swimming pools - Contractors & equipment; Belting & pulleys.
The main activity of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils is not available. You also can look at reviews of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, open positions, location of LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils, employees, financial statistics.