Autostuc NV

Contactgegevens Autostuc NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autostuc NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autostuc NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar As 159; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 35 35 (+32-089 35 35 35) 089 35 35 35 (+32-089 35 35 35)

Fax (fax): 089 35 35 39 (+32-089 35 35 39) 089 35 35 39 (+32-089 35 35 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autostuc NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autostuc NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autostuc NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autostuc NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autostuc NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autostuc NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autostuc NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autostuc NV
Products information Autostuc NV

BTW identificatienummer (tax): BE03778717041
Ondernemingsnummer: 6975463867
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Compressors; Electric generators; Garages - Equipment & Supplies; Hoisting- & lashingbelts; Pneumatic tools; Brakes, clutches & couplings - Industrial; Chains & chain drives; Bearings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial)

Product categorie (product category): Pumps - Water

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autostuc NV
(Get full report from official database of BE for Autostuc NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autostuc NV
Addition kinds of activities for Autostuc NV

243100. Millwork | Millwork
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
50930105. Afval papier | Waste paper
51699909. Marine winkels | Naval stores

Werken bij Autostuc NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autostuc NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autostuc NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autostuc NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Autostuc NV in sociale netwerken
Look for responds of Autostuc NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autostuc NV. Laat een reactie achter voor Autostuc NV. Autostuc NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autostuc NV. Leave a respond for Autostuc NV. Autostuc NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autostuc NV op de google maps. Adres en contacten Autostuc NV
Location of Autostuc NV on the google maps. Address and contacts of Autostuc NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autostuc NV Autostuc NV: COIFFURE DIANE | Kint & Co | COIFFURE JACQUES | Inox Technology NV | HOTTECHAMPS

Other related companies as Autostuc NV: COIFFURE DIANE | Kint & Co | COIFFURE JACQUES | Inox Technology NV | HOTTECHAMPS

Autostuc NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autostuc NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03778717041. Het bedrijf Autostuc NV bevindt zich op het adres: Weg naar As 159; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pumps - Water. Lijst met producten zijn Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Compressors; Electric generators; Garages - Equipment & Supplies; Hoisting- & lashingbelts; Pneumatic tools; Brakes, clutches & couplings - Industrial; Chains & chain drives; Bearings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
De hoofdactiviteit van Autostuc NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autostuc NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autostuc NV, openstaande posities, locatie van Autostuc NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autostuc NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autostuc NV, company assigned to the tax number BE03778717041. The company Autostuc NV is located at the address: Weg naar As 159; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pumps - Water. List of products are Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Compressors; Electric generators; Garages - Equipment & Supplies; Hoisting- & lashingbelts; Pneumatic tools; Brakes, clutches & couplings - Industrial; Chains & chain drives; Bearings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
The main activity of Autostuc NV is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Autostuc NV is not available. You also can look at reviews of Autostuc NV, open positions, location of Autostuc NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autostuc NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autostuc NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autostuc NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autostuc NV, employees, financial statistics.