Pompes P.H.C. SA

Contactgegevens Pompes P.H.C. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pompes P.H.C. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pompes P.H.C. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la L茅gende 16; 4141; Sprimont (Louveign茅), België

Telefoon (phone): 04 360 96 99; 0475 36 10 76 (+32-04 360 96 99; 0475 36 10 76) 04 360 96 99; 0475 36 10 76 (+32-04 360 96 99; 0475 36 10 76)

Fax (fax): 04 360 97 99 (+32-04 360 97 99) 04 360 97 99 (+32-04 360 97 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pompes P.H.C. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pompes P.H.C. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pompes P.H.C. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pompes P.H.C. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pompes P.H.C. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pompes P.H.C. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pompes P.H.C. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pompes P.H.C. SA
Products information Pompes P.H.C. SA

BTW identificatienummer (tax): BE03190673828
Ondernemingsnummer: 3903411865
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Pumps - Water; Measuring & control apparatus

Product categorie (product category): Pumps - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pompes P.H.C. SA
(Get full report from official database of BE for Pompes P.H.C. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pompes P.H.C. SA
Addition kinds of activities for Pompes P.H.C. SA

17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
37320104. Jetski's | Jet skis
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij Pompes P.H.C. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pompes P.H.C. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pompes P.H.C. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pompes P.H.C. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Pompes P.H.C. SA in sociale netwerken
Look for responds of Pompes P.H.C. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pompes P.H.C. SA. Laat een reactie achter voor Pompes P.H.C. SA. Pompes P.H.C. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pompes P.H.C. SA. Leave a respond for Pompes P.H.C. SA. Pompes P.H.C. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pompes P.H.C. SA op de google maps. Adres en contacten Pompes P.H.C. SA
Location of Pompes P.H.C. SA on the google maps. Address and contacts of Pompes P.H.C. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pompes P.H.C. SA Pompes P.H.C. SA: Wouters J | GARAGE RIGOT | TIERENTEYN | VDT | Cremaillere (La)

Other related companies as Pompes P.H.C. SA: Wouters J | GARAGE RIGOT | TIERENTEYN | VDT | Cremaillere (La)

Pompes P.H.C. SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pompes P.H.C. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03190673828. Het bedrijf Pompes P.H.C. SA bevindt zich op het adres: Rue de la L茅gende 16; 4141; Sprimont (Louveign茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pumps - Industrial. Lijst met producten zijn Pumps - Water; Measuring & control apparatus.
De hoofdactiviteit van Pompes P.H.C. SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pompes P.H.C. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pompes P.H.C. SA, openstaande posities, locatie van Pompes P.H.C. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pompes P.H.C. SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pompes P.H.C. SA, company assigned to the tax number BE03190673828. The company Pompes P.H.C. SA is located at the address: Rue de la L茅gende 16; 4141; Sprimont (Louveign茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pumps - Industrial. List of products are Pumps - Water; Measuring & control apparatus.
The main activity of Pompes P.H.C. SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pompes P.H.C. SA is not available. You also can look at reviews of Pompes P.H.C. SA, open positions, location of Pompes P.H.C. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pompes P.H.C. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pompes P.H.C. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pompes P.H.C. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pompes P.H.C. SA, employees, financial statistics.