FLTRANSPORT VAN STEEN NV

Contactgegevens FLTRANSPORT VAN STEEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT VAN STEEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT VAN STEEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaistr. 47 9190 Stekene - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-79-72-17 32-37-79-72-17

Fax (fax): 32-37-89-03-34 32-37-89-03-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT VAN STEEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT VAN STEEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT VAN STEEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT VAN STEEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT VAN STEEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT VAN STEEN NV
Products information FLTRANSPORT VAN STEEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03919067382
Ondernemingsnummer: 4627410888
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLTRANSPORT VAN STEEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT VAN STEEN NV
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT VAN STEEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT VAN STEEN NV
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT VAN STEEN NV

17999901. Antenne installatie | Antenna installation
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
67990102. Commodity contract trading bedrijven | Commodity contract trading companies
73529900. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec

Werken bij FLTRANSPORT VAN STEEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT VAN STEEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT VAN STEEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT VAN STEEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT VAN STEEN NV. FLTRANSPORT VAN STEEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT VAN STEEN NV. Leave a respond for FLTRANSPORT VAN STEEN NV. FLTRANSPORT VAN STEEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT VAN STEEN NV op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT VAN STEEN NV
Location of FLTRANSPORT VAN STEEN NV on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT VAN STEEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT VAN STEEN NV FLTRANSPORT VAN STEEN NV: LIBRAIRIE LEXIC | JOBO SPECERIJEN BVBA | BEAUFORT | BMO NV | EL OMARI MOHAMED

Other related companies as FLTRANSPORT VAN STEEN NV: LIBRAIRIE LEXIC | JOBO SPECERIJEN BVBA | BEAUFORT | BMO NV | EL OMARI MOHAMED

FLTRANSPORT VAN STEEN NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT VAN STEEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03919067382. Het bedrijf FLTRANSPORT VAN STEEN NV bevindt zich op het adres: Kaaistr. 47 9190 Stekene - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT VAN STEEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT VAN STEEN NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT VAN STEEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT VAN STEEN NV, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT VAN STEEN NV op de kaart.

FLTRANSPORT VAN STEEN NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT VAN STEEN NV, company assigned to the tax number BE03919067382. The company FLTRANSPORT VAN STEEN NV is located at the address: Kaaistr. 47 9190 Stekene - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT VAN STEEN NV were not found.
The main activity of FLTRANSPORT VAN STEEN NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT VAN STEEN NV is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT VAN STEEN NV, open positions, location of FLTRANSPORT VAN STEEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT VAN STEEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT VAN STEEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT VAN STEEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT VAN STEEN NV, employees, financial statistics.