BALTEAU

Contactgegevens BALTEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALTEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALTEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Artisanal de Cornemont; 4141; Sprimont (Louveign茅), België

Telefoon (phone): 04 253 22 24 (+32-04 253 22 24) 04 253 22 24 (+32-04 253 22 24)

Fax (fax): 04 252 31 15 (+32-04 252 31 15) 04 252 31 15 (+32-04 252 31 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALTEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALTEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALTEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALTEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALTEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALTEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALTEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALTEAU
Products information BALTEAU

BTW identificatienummer (tax): BE04234649658
Ondernemingsnummer: 4930908203
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Wells boring; Water purification

Product categorie (product category): Pumps - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALTEAU
(Get full report from official database of BE for BALTEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALTEAU
Addition kinds of activities for BALTEAU

147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij BALTEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALTEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALTEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALTEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van BALTEAU in sociale netwerken
Look for responds of BALTEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALTEAU. Laat een reactie achter voor BALTEAU. BALTEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALTEAU. Leave a respond for BALTEAU. BALTEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALTEAU op de google maps. Adres en contacten BALTEAU
Location of BALTEAU on the google maps. Address and contacts of BALTEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come BALTEAU BALTEAU: VANDENDRIESSCHE DRUKKERIJ | CENTRE DE RETRAITE IRIS | GUIDO BEIRINCKX | R. DE GRAAF | LOUETTE FABRICE

Other related companies as BALTEAU: VANDENDRIESSCHE DRUKKERIJ | CENTRE DE RETRAITE IRIS | GUIDO BEIRINCKX | R. DE GRAAF | LOUETTE FABRICE

BALTEAU is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALTEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234649658. Het bedrijf BALTEAU bevindt zich op het adres: Parc Artisanal de Cornemont; 4141; Sprimont (Louveign茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pumps - Industrial. Lijst met producten zijn Wells boring; Water purification.
De hoofdactiviteit van BALTEAU is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALTEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALTEAU, openstaande posities, locatie van BALTEAU op de kaart.

BALTEAU is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALTEAU, company assigned to the tax number BE04234649658. The company BALTEAU is located at the address: Parc Artisanal de Cornemont; 4141; Sprimont (Louveign茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pumps - Industrial. List of products are Wells boring; Water purification.
The main activity of BALTEAU is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BALTEAU is not available. You also can look at reviews of BALTEAU, open positions, location of BALTEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALTEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALTEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALTEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALTEAU, employees, financial statistics.