Ets Robert Coureaux S.A.

Contactgegevens Ets Robert Coureaux S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets Robert Coureaux S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets Robert Coureaux S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fond-des-Vaulx 108f 6920 Wellin, België

Telefoon (phone): 084.38 91 70 (+32-084.38 91 70) 084.38 91 70 (+32-084.38 91 70)

Fax (fax): 084.38 98 82 (+32-084.38 98 82) 084.38 98 82 (+32-084.38 98 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets Robert Coureaux S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets Robert Coureaux S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets Robert Coureaux S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets Robert Coureaux S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets Robert Coureaux S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets Robert Coureaux S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets Robert Coureaux S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets Robert Coureaux S.A.
Products information Ets Robert Coureaux S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05633758544
Ondernemingsnummer: 4631530761
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pumping stations; Switchgear equipment

Product categorie (product category): Pump Hire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets Robert Coureaux S.A.
(Get full report from official database of BE for Ets Robert Coureaux S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets Robert Coureaux S.A.
Addition kinds of activities for Ets Robert Coureaux S.A.

7011. Hotels en motels | Hotels and motels
7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
51590203. Mules | Mules
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij Ets Robert Coureaux S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets Robert Coureaux S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets Robert Coureaux S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets Robert Coureaux S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Ets Robert Coureaux S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ets Robert Coureaux S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets Robert Coureaux S.A.. Laat een reactie achter voor Ets Robert Coureaux S.A.. Ets Robert Coureaux S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets Robert Coureaux S.A.. Leave a respond for Ets Robert Coureaux S.A.. Ets Robert Coureaux S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets Robert Coureaux S.A. op de google maps. Adres en contacten Ets Robert Coureaux S.A.
Location of Ets Robert Coureaux S.A. on the google maps. Address and contacts of Ets Robert Coureaux S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets Robert Coureaux S.A. Ets Robert Coureaux S.A.: WINSOL-CONCEPT VOLETS | EKOL NV | VANOPSTAL | VAN CUTSEM | ROEL VERACHTERT

Other related companies as Ets Robert Coureaux S.A.: WINSOL-CONCEPT VOLETS | EKOL NV | VANOPSTAL | VAN CUTSEM | ROEL VERACHTERT

Ets Robert Coureaux S.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets Robert Coureaux S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05633758544. Het bedrijf Ets Robert Coureaux S.A. bevindt zich op het adres: Rue Fond-des-Vaulx 108f 6920 Wellin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pump Hire. Lijst met producten zijn Pumping stations; Switchgear equipment.
De hoofdactiviteit van Ets Robert Coureaux S.A. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets Robert Coureaux S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets Robert Coureaux S.A., openstaande posities, locatie van Ets Robert Coureaux S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets Robert Coureaux S.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ets Robert Coureaux S.A., company assigned to the tax number BE05633758544. The company Ets Robert Coureaux S.A. is located at the address: Rue Fond-des-Vaulx 108f 6920 Wellin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pump Hire. List of products are Pumping stations; Switchgear equipment.
The main activity of Ets Robert Coureaux S.A. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets Robert Coureaux S.A. is not available. You also can look at reviews of Ets Robert Coureaux S.A., open positions, location of Ets Robert Coureaux S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets Robert Coureaux S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets Robert Coureaux S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets Robert Coureaux S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets Robert Coureaux S.A., employees, financial statistics.