Zwarte Leeuw (De)

Contactgegevens Zwarte Leeuw (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zwarte Leeuw (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Zwarte Leeuw (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boezingepoortstraat 18; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 93 40 (+32-057 20 93 40) 057 20 93 40 (+32-057 20 93 40)

Fax (fax): +32 (13) 146-88-62 +32 (13) 146-88-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zwarte Leeuw (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zwarte Leeuw (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zwarte Leeuw (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zwarte Leeuw (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zwarte Leeuw (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zwarte Leeuw (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zwarte Leeuw (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zwarte Leeuw (De)
Products information Zwarte Leeuw (De)

BTW identificatienummer (tax): BE02310119628
Ondernemingsnummer: 4826812744
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Zwarte Leeuw (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zwarte Leeuw (De)
(Get full report from official database of BE for Zwarte Leeuw (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Zwarte Leeuw (De)
Addition kinds of activities for Zwarte Leeuw (De)

399301. Elektrische tekens | Electric signs
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
50510403. Kwik | Mercury

Werken bij Zwarte Leeuw (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zwarte Leeuw (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zwarte Leeuw (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zwarte Leeuw (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Zwarte Leeuw (De) in sociale netwerken
Look for responds of Zwarte Leeuw (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zwarte Leeuw (De). Laat een reactie achter voor Zwarte Leeuw (De). Zwarte Leeuw (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zwarte Leeuw (De). Leave a respond for Zwarte Leeuw (De). Zwarte Leeuw (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zwarte Leeuw (De) op de google maps. Adres en contacten Zwarte Leeuw (De)
Location of Zwarte Leeuw (De) on the google maps. Address and contacts of Zwarte Leeuw (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Zwarte Leeuw (De) Zwarte Leeuw (De): T.E.L. NV | Aerts Henri BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | SLAETS TRANSPORT | DE FRUITKORF

Other related companies as Zwarte Leeuw (De): T.E.L. NV | Aerts Henri BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | SLAETS TRANSPORT | DE FRUITKORF

Zwarte Leeuw (De) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zwarte Leeuw (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02310119628. Het bedrijf Zwarte Leeuw (De) bevindt zich op het adres: Boezingepoortstraat 18; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Zwarte Leeuw (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zwarte Leeuw (De) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zwarte Leeuw (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zwarte Leeuw (De), openstaande posities, locatie van Zwarte Leeuw (De) op de kaart.

Zwarte Leeuw (De) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zwarte Leeuw (De), company assigned to the tax number BE02310119628. The company Zwarte Leeuw (De) is located at the address: Boezingepoortstraat 18; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Zwarte Leeuw (De) were not found.
The main activity of Zwarte Leeuw (De) is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zwarte Leeuw (De) is not available. You also can look at reviews of Zwarte Leeuw (De), open positions, location of Zwarte Leeuw (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zwarte Leeuw (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zwarte Leeuw (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zwarte Leeuw (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zwarte Leeuw (De), employees, financial statistics.