Waterhuis aan de Bierkant (Het)

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Waterhuis aan de Bierkant (Het)
Private companiesEducational Services • Waterhuis aan de Bierkant (Het)

Contactgegevens Waterhuis aan de Bierkant (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Waterhuis aan de Bierkant (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Waterhuis aan de Bierkant (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groentenmarkt 9; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 06 80 (+32-09 225 06 80) 09 225 06 80 (+32-09 225 06 80)

Fax (fax): +32 (84) 612-90-22 +32 (84) 612-90-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Waterhuis aan de Bierkant (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Waterhuis aan de Bierkant (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Waterhuis aan de Bierkant (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Waterhuis aan de Bierkant (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Waterhuis aan de Bierkant (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Waterhuis aan de Bierkant (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Waterhuis aan de Bierkant (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Waterhuis aan de Bierkant (Het)
Products information Waterhuis aan de Bierkant (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE09185638427
Ondernemingsnummer: 6465148925
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Waterhuis aan de Bierkant (Het) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Waterhuis aan de Bierkant (Het)
(Get full report from official database of BE for Waterhuis aan de Bierkant (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Waterhuis aan de Bierkant (Het)
Addition kinds of activities for Waterhuis aan de Bierkant (Het)

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
24219901. Box timmerhout | Box lumber
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists

Werken bij Waterhuis aan de Bierkant (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Waterhuis aan de Bierkant (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Waterhuis aan de Bierkant (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Waterhuis aan de Bierkant (Het). Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

Zoek naar antwoorden van Waterhuis aan de Bierkant (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Waterhuis aan de Bierkant (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Waterhuis aan de Bierkant (Het). Laat een reactie achter voor Waterhuis aan de Bierkant (Het). Waterhuis aan de Bierkant (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Waterhuis aan de Bierkant (Het). Leave a respond for Waterhuis aan de Bierkant (Het). Waterhuis aan de Bierkant (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Waterhuis aan de Bierkant (Het) op de google maps. Adres en contacten Waterhuis aan de Bierkant (Het)
Location of Waterhuis aan de Bierkant (Het) on the google maps. Address and contacts of Waterhuis aan de Bierkant (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Waterhuis aan de Bierkant (Het) Waterhuis aan de Bierkant (Het): BODY FASHION | PHILIPPE MANISE | IMA | MAES SANITAIR | TOURING

Other related companies as Waterhuis aan de Bierkant (Het): BODY FASHION | PHILIPPE MANISE | IMA | MAES SANITAIR | TOURING

Waterhuis aan de Bierkant (Het) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Waterhuis aan de Bierkant (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09185638427. Het bedrijf Waterhuis aan de Bierkant (Het) bevindt zich op het adres: Groentenmarkt 9; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 777,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Waterhuis aan de Bierkant (Het) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Waterhuis aan de Bierkant (Het) is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Waterhuis aan de Bierkant (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Waterhuis aan de Bierkant (Het), openstaande posities, locatie van Waterhuis aan de Bierkant (Het) op de kaart.

Waterhuis aan de Bierkant (Het) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Waterhuis aan de Bierkant (Het), company assigned to the tax number BE09185638427. The company Waterhuis aan de Bierkant (Het) is located at the address: Groentenmarkt 9; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 777,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Waterhuis aan de Bierkant (Het) were not found.
The main activity of Waterhuis aan de Bierkant (Het) is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Waterhuis aan de Bierkant (Het) is not available. You also can look at reviews of Waterhuis aan de Bierkant (Het), open positions, location of Waterhuis aan de Bierkant (Het) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Waterhuis aan de Bierkant (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Waterhuis aan de Bierkant (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Waterhuis aan de Bierkant (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Waterhuis aan de Bierkant (Het), employees, financial statistics.