Vivinaux (Les)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Vivinaux (Les)
Private companiesHealth Services • Vivinaux (Les)

Contactgegevens Vivinaux (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vivinaux (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vivinaux (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 31; 7080; Frameries (Eugies), België

Telefoon (phone): 065 67 77 83 (+32-065 67 77 83) 065 67 77 83 (+32-065 67 77 83)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vivinaux (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vivinaux (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vivinaux (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vivinaux (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vivinaux (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vivinaux (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vivinaux (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vivinaux (Les)
Products information Vivinaux (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Vivinaux (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vivinaux (Les)
(Get full report from official database of BE for Vivinaux (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vivinaux (Les)
Addition kinds of activities for Vivinaux (Les)

807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
36690205. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling apparatus, electric
53110000. Warenhuizen | Department stores

Werken bij Vivinaux (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vivinaux (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vivinaux (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vivinaux (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • PLOOIER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van Vivinaux (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Vivinaux (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vivinaux (Les). Laat een reactie achter voor Vivinaux (Les). Vivinaux (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vivinaux (Les). Leave a respond for Vivinaux (Les). Vivinaux (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vivinaux (Les) op de google maps. Adres en contacten Vivinaux (Les)
Location of Vivinaux (Les) on the google maps. Address and contacts of Vivinaux (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vivinaux (Les) Vivinaux (Les): CHAMPION | ALL CONSTRUKT | GREGOIRE ROCHEZ | VAN WEMMEL W. | MARC GEENS

Other related companies as Vivinaux (Les): CHAMPION | ALL CONSTRUKT | GREGOIRE ROCHEZ | VAN WEMMEL W. | MARC GEENS

Vivinaux (Les) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vivinaux (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf Vivinaux (Les) bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 31; 7080; Frameries (Eugies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Vivinaux (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vivinaux (Les) is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vivinaux (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vivinaux (Les), openstaande posities, locatie van Vivinaux (Les) op de kaart.

Vivinaux (Les) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vivinaux (Les), company assigned to the tax number BE04490356445. The company Vivinaux (Les) is located at the address: Rue de la Gare 31; 7080; Frameries (Eugies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Vivinaux (Les) were not found.
The main activity of Vivinaux (Les) is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vivinaux (Les) is not available. You also can look at reviews of Vivinaux (Les), open positions, location of Vivinaux (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vivinaux (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vivinaux (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vivinaux (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vivinaux (Les), employees, financial statistics.