BRASSERIE DEHAYE

Contactgegevens BRASSERIE DEHAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE DEHAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE DEHAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LUTTRE 26; 6181; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71844208 (+32-71844208) 71844208 (+32-71844208)

Fax (fax): +32 (4) 371-20-85 +32 (4) 371-20-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE DEHAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE DEHAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE DEHAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE DEHAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE DEHAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE DEHAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE DEHAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE DEHAYE
Products information BRASSERIE DEHAYE

BTW identificatienummer (tax): BE04560119628
Ondernemingsnummer: 7076812744
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE DEHAYE
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE DEHAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE DEHAYE
Addition kinds of activities for BRASSERIE DEHAYE

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
23920401. Servetten, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Napkins, fabric and nonwoven: made from purchased materials
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
83610104. Kinderdorpen | Children's villages

Werken bij BRASSERIE DEHAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE DEHAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE DEHAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE DEHAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE DEHAYE in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE DEHAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE DEHAYE. Laat een reactie achter voor BRASSERIE DEHAYE. BRASSERIE DEHAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE DEHAYE. Leave a respond for BRASSERIE DEHAYE. BRASSERIE DEHAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE DEHAYE op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE DEHAYE
Location of BRASSERIE DEHAYE on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE DEHAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE DEHAYE BRASSERIE DEHAYE: Bagatelle Boutique | COUTURE ANNE | Direco BVBA | Adams H BVBA | BEVA-SOFT

Other related companies as BRASSERIE DEHAYE: Bagatelle Boutique | COUTURE ANNE | Direco BVBA | Adams H BVBA | BEVA-SOFT

BRASSERIE DEHAYE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE DEHAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04560119628. Het bedrijf BRASSERIE DEHAYE bevindt zich op het adres: RUE DE LUTTRE 26; 6181; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons Gr. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE DEHAYE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE DEHAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE DEHAYE, openstaande posities, locatie van BRASSERIE DEHAYE op de kaart.

BRASSERIE DEHAYE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE DEHAYE, company assigned to the tax number BE04560119628. The company BRASSERIE DEHAYE is located at the address: RUE DE LUTTRE 26; 6181; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons Gr. List of products are Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
The main activity of BRASSERIE DEHAYE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE DEHAYE is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE DEHAYE, open positions, location of BRASSERIE DEHAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE DEHAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE DEHAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE DEHAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE DEHAYE, employees, financial statistics.