Vier Wegen (De)

Contactgegevens Vier Wegen (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vier Wegen (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vier Wegen (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Astridlaan 204; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 41 36 24 (+32-054 41 36 24) 054 41 36 24 (+32-054 41 36 24)

Fax (fax): +32 (67) 364-13-64 +32 (67) 364-13-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vier Wegen (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vier Wegen (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vier Wegen (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vier Wegen (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vier Wegen (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vier Wegen (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vier Wegen (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vier Wegen (De)
Products information Vier Wegen (De)

BTW identificatienummer (tax): BE06523925781
Ondernemingsnummer: 6999359130
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Vier Wegen (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vier Wegen (De)
(Get full report from official database of BE for Vier Wegen (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vier Wegen (De)
Addition kinds of activities for Vier Wegen (De)

23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij Vier Wegen (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vier Wegen (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vier Wegen (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vier Wegen (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Vier Wegen (De) in sociale netwerken
Look for responds of Vier Wegen (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vier Wegen (De). Laat een reactie achter voor Vier Wegen (De). Vier Wegen (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vier Wegen (De). Leave a respond for Vier Wegen (De). Vier Wegen (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vier Wegen (De) op de google maps. Adres en contacten Vier Wegen (De)
Location of Vier Wegen (De) on the google maps. Address and contacts of Vier Wegen (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vier Wegen (De) Vier Wegen (De): ACTUEL FUTUR F.A. | RUDY VAN COLEN | As (Superclub Des) | Plan Libre SC | QKATELIJN ROSEEUW

Other related companies as Vier Wegen (De): ACTUEL FUTUR F.A. | RUDY VAN COLEN | As (Superclub Des) | Plan Libre SC | QKATELIJN ROSEEUW

Vier Wegen (De) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vier Wegen (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06523925781. Het bedrijf Vier Wegen (De) bevindt zich op het adres: Astridlaan 204; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Vier Wegen (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vier Wegen (De) is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vier Wegen (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vier Wegen (De), openstaande posities, locatie van Vier Wegen (De) op de kaart.

Vier Wegen (De) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vier Wegen (De), company assigned to the tax number BE06523925781. The company Vier Wegen (De) is located at the address: Astridlaan 204; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Vier Wegen (De) were not found.
The main activity of Vier Wegen (De) is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vier Wegen (De) is not available. You also can look at reviews of Vier Wegen (De), open positions, location of Vier Wegen (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vier Wegen (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vier Wegen (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vier Wegen (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vier Wegen (De), employees, financial statistics.