ACTUEL FUTUR F.A.

Contactgegevens ACTUEL FUTUR F.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTUEL FUTUR F.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTUEL FUTUR F.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VERRERIE 15; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71220166 (+32-71220166) 71220166 (+32-71220166)

Fax (fax): +32 (55) 985-91-59 +32 (55) 985-91-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTUEL FUTUR F.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTUEL FUTUR F.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTUEL FUTUR F.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTUEL FUTUR F.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTUEL FUTUR F.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTUEL FUTUR F.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTUEL FUTUR F.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTUEL FUTUR F.A.
Products information ACTUEL FUTUR F.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01707794189
Ondernemingsnummer: 5093505859
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ACTUEL FUTUR F.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTUEL FUTUR F.A.
(Get full report from official database of BE for ACTUEL FUTUR F.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTUEL FUTUR F.A.
Addition kinds of activities for ACTUEL FUTUR F.A.

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies

Werken bij ACTUEL FUTUR F.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTUEL FUTUR F.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTUEL FUTUR F.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTUEL FUTUR F.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van ACTUEL FUTUR F.A. in sociale netwerken
Look for responds of ACTUEL FUTUR F.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTUEL FUTUR F.A.. Laat een reactie achter voor ACTUEL FUTUR F.A.. ACTUEL FUTUR F.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTUEL FUTUR F.A.. Leave a respond for ACTUEL FUTUR F.A.. ACTUEL FUTUR F.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTUEL FUTUR F.A. op de google maps. Adres en contacten ACTUEL FUTUR F.A.
Location of ACTUEL FUTUR F.A. on the google maps. Address and contacts of ACTUEL FUTUR F.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTUEL FUTUR F.A. ACTUEL FUTUR F.A.: Willems E | HAIR NEW STYLE | WALTER LEGRAND | BART DUPRE | P. BRYSBAERT

Other related companies as ACTUEL FUTUR F.A.: Willems E | HAIR NEW STYLE | WALTER LEGRAND | BART DUPRE | P. BRYSBAERT

ACTUEL FUTUR F.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTUEL FUTUR F.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707794189. Het bedrijf ACTUEL FUTUR F.A. bevindt zich op het adres: RUE DE LA VERRERIE 15; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ACTUEL FUTUR F.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTUEL FUTUR F.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTUEL FUTUR F.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTUEL FUTUR F.A., openstaande posities, locatie van ACTUEL FUTUR F.A. op de kaart.

ACTUEL FUTUR F.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTUEL FUTUR F.A., company assigned to the tax number BE01707794189. The company ACTUEL FUTUR F.A. is located at the address: RUE DE LA VERRERIE 15; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ACTUEL FUTUR F.A. were not found.
The main activity of ACTUEL FUTUR F.A. is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTUEL FUTUR F.A. is not available. You also can look at reviews of ACTUEL FUTUR F.A., open positions, location of ACTUEL FUTUR F.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTUEL FUTUR F.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTUEL FUTUR F.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTUEL FUTUR F.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTUEL FUTUR F.A., employees, financial statistics.