VANDEMOORTEL-ROELENS

Contactgegevens VANDEMOORTEL-ROELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEMOORTEL-ROELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEMOORTEL-ROELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselarestraat 56-91; 8610; Kortemark (Zarren-Werken), België

Telefoon (phone): 051 70 13 84 (+32-051 70 13 84) 051 70 13 84 (+32-051 70 13 84)

Fax (fax): +32 (81) 104-26-79 +32 (81) 104-26-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEMOORTEL-ROELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEMOORTEL-ROELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEMOORTEL-ROELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEMOORTEL-ROELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEMOORTEL-ROELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEMOORTEL-ROELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEMOORTEL-ROELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEMOORTEL-ROELENS
Products information VANDEMOORTEL-ROELENS

BTW identificatienummer (tax): BE07689575195
Ondernemingsnummer: 5198699951
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Building materials (Rustic) - Recuperation & sale; Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEMOORTEL-ROELENS
(Get full report from official database of BE for VANDEMOORTEL-ROELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEMOORTEL-ROELENS
Addition kinds of activities for VANDEMOORTEL-ROELENS

20479902. Hondenvoer | Dog food
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij VANDEMOORTEL-ROELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEMOORTEL-ROELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEMOORTEL-ROELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEMOORTEL-ROELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van VANDEMOORTEL-ROELENS in sociale netwerken
Look for responds of VANDEMOORTEL-ROELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEMOORTEL-ROELENS. Laat een reactie achter voor VANDEMOORTEL-ROELENS. VANDEMOORTEL-ROELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEMOORTEL-ROELENS. Leave a respond for VANDEMOORTEL-ROELENS. VANDEMOORTEL-ROELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEMOORTEL-ROELENS op de google maps. Adres en contacten VANDEMOORTEL-ROELENS
Location of VANDEMOORTEL-ROELENS on the google maps. Address and contacts of VANDEMOORTEL-ROELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEMOORTEL-ROELENS VANDEMOORTEL-ROELENS: JOOST ENNAERT | BUDERUS VERWARMING-CHAUFFAGE NV | MICHEL DE RAUW | CAMPINGCENTER | BELGOSYNT

Other related companies as VANDEMOORTEL-ROELENS: JOOST ENNAERT | BUDERUS VERWARMING-CHAUFFAGE NV | MICHEL DE RAUW | CAMPINGCENTER | BELGOSYNT

VANDEMOORTEL-ROELENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEMOORTEL-ROELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07689575195. Het bedrijf VANDEMOORTEL-ROELENS bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 56-91; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Lijst met producten zijn Building materials (Rustic) - Recuperation & sale; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van VANDEMOORTEL-ROELENS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEMOORTEL-ROELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEMOORTEL-ROELENS, openstaande posities, locatie van VANDEMOORTEL-ROELENS op de kaart.

VANDEMOORTEL-ROELENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEMOORTEL-ROELENS, company assigned to the tax number BE07689575195. The company VANDEMOORTEL-ROELENS is located at the address: Roeselarestraat 56-91; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. List of products are Building materials (Rustic) - Recuperation & sale; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of VANDEMOORTEL-ROELENS is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEMOORTEL-ROELENS is not available. You also can look at reviews of VANDEMOORTEL-ROELENS, open positions, location of VANDEMOORTEL-ROELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEMOORTEL-ROELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEMOORTEL-ROELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEMOORTEL-ROELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEMOORTEL-ROELENS, employees, financial statistics.