Toren (In den)

Contactgegevens Toren (In den): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toren (In den): address, phone, fax, email, website, opening hours

Toren (In den)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenplaats 18; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 07 52 (+32-03 226 07 52) 03 226 07 52 (+32-03 226 07 52)

Fax (fax): +32 (53) 649-90-91 +32 (53) 649-90-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toren (In den): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toren (In den)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toren (In den)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toren (In den), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toren (In den). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toren (In den), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toren (In den). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toren (In den)
Products information Toren (In den)

BTW identificatienummer (tax): BE02820709228
Ondernemingsnummer: 2466674804
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Toren (In den) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toren (In den)
(Get full report from official database of BE for Toren (In den))

Aanvulling soorten activiteiten voor Toren (In den)
Addition kinds of activities for Toren (In den)

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
14790301. Brimstone mijnbouw | Brimstone mining
20150702. Konijn, verwerkt: ingeblikt | Rabbit, processed: canned
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive

Werken bij Toren (In den): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toren (In den): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toren (In den). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toren (In den). Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van Toren (In den) in sociale netwerken
Look for responds of Toren (In den) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toren (In den). Laat een reactie achter voor Toren (In den). Toren (In den) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toren (In den). Leave a respond for Toren (In den). Toren (In den) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toren (In den) op de google maps. Adres en contacten Toren (In den)
Location of Toren (In den) on the google maps. Address and contacts of Toren (In den)

Andere gerelateerde bedrijven als come Toren (In den) Toren (In den): ALDI | PIET VAN GHEEM | INTERTOUR | DE GROOT F. EN KESTENS M. | Marc Palmaers

Other related companies as Toren (In den): ALDI | PIET VAN GHEEM | INTERTOUR | DE GROOT F. EN KESTENS M. | Marc Palmaers

Toren (In den) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toren (In den), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02820709228. Het bedrijf Toren (In den) bevindt zich op het adres: Groenplaats 18; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Toren (In den) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toren (In den) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toren (In den) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toren (In den), openstaande posities, locatie van Toren (In den) op de kaart.

Toren (In den) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toren (In den), company assigned to the tax number BE02820709228. The company Toren (In den) is located at the address: Groenplaats 18; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Toren (In den) were not found.
The main activity of Toren (In den) is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Toren (In den) is not available. You also can look at reviews of Toren (In den), open positions, location of Toren (In den) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toren (In den), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toren (In den), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toren (In den), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toren (In den), employees, financial statistics.