HOBBY CENTER KEVERS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HOBBY CENTER KEVERS
Private companiesWater Transportation • HOBBY CENTER KEVERS

Contactgegevens HOBBY CENTER KEVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOBBY CENTER KEVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOBBY CENTER KEVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE LIبGE 46; 4850; PLOMBIERES, België

Telefoon (phone): 87785111 (+32-87785111) 87785111 (+32-87785111)

Fax (fax): +32 (83) 917-52-89 +32 (83) 917-52-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOBBY CENTER KEVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOBBY CENTER KEVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOBBY CENTER KEVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOBBY CENTER KEVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOBBY CENTER KEVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOBBY CENTER KEVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOBBY CENTER KEVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOBBY CENTER KEVERS
Products information HOBBY CENTER KEVERS

BTW identificatienummer (tax): BE06523376464
Ondernemingsnummer: 9897003173
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Médailles, Trophées.. Produits: Bois, Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Couverture, Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Bois Gr. Timbres, monnaies and trophées. Matériaux de construction Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOBBY CENTER KEVERS
(Get full report from official database of BE for HOBBY CENTER KEVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOBBY CENTER KEVERS
Addition kinds of activities for HOBBY CENTER KEVERS

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware
59939903. Pijpwinkel | Pipe store
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
86999902. Kunstraad | Art council

Werken bij HOBBY CENTER KEVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOBBY CENTER KEVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOBBY CENTER KEVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOBBY CENTER KEVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van HOBBY CENTER KEVERS in sociale netwerken
Look for responds of HOBBY CENTER KEVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOBBY CENTER KEVERS. Laat een reactie achter voor HOBBY CENTER KEVERS. HOBBY CENTER KEVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOBBY CENTER KEVERS. Leave a respond for HOBBY CENTER KEVERS. HOBBY CENTER KEVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOBBY CENTER KEVERS op de google maps. Adres en contacten HOBBY CENTER KEVERS
Location of HOBBY CENTER KEVERS on the google maps. Address and contacts of HOBBY CENTER KEVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOBBY CENTER KEVERS HOBBY CENTER KEVERS: G.S.B. | Doyenne Ruiterboetiek & Westernstore | MIKAROLLEKE | Mecibah Idert | JACQUELINE AERTS

Other related companies as HOBBY CENTER KEVERS: G.S.B. | Doyenne Ruiterboetiek & Westernstore | MIKAROLLEKE | Mecibah Idert | JACQUELINE AERTS

HOBBY CENTER KEVERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOBBY CENTER KEVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06523376464. Het bedrijf HOBBY CENTER KEVERS bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE LIبGE 46; 4850; PLOMBIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bois Gr. Timbres, monnaies and trophées. Matériaux de construction Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Médailles, Trophées.. Produits: Bois, Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Couverture, Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van HOBBY CENTER KEVERS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOBBY CENTER KEVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOBBY CENTER KEVERS, openstaande posities, locatie van HOBBY CENTER KEVERS op de kaart.

HOBBY CENTER KEVERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOBBY CENTER KEVERS, company assigned to the tax number BE06523376464. The company HOBBY CENTER KEVERS is located at the address: CHAUSSةE DE LIبGE 46; 4850; PLOMBIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bois Gr. Timbres, monnaies and trophées. Matériaux de construction Quincailleries. List of products are Produits & Services: Médailles, Trophées.. Produits: Bois, Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Couverture, Matériaux de Construction..
The main activity of HOBBY CENTER KEVERS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOBBY CENTER KEVERS is not available. You also can look at reviews of HOBBY CENTER KEVERS, open positions, location of HOBBY CENTER KEVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOBBY CENTER KEVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOBBY CENTER KEVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOBBY CENTER KEVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOBBY CENTER KEVERS, employees, financial statistics.