HOUTSHOP VAN DER GUCHT

Contactgegevens HOUTSHOP VAN DER GUCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTSHOP VAN DER GUCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTSHOP VAN DER GUCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELANIELAAN 7; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713031 (+32-37713031) 37713031 (+32-37713031)

Fax (fax): +32 (87) 748-18-30 +32 (87) 748-18-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTSHOP VAN DER GUCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTSHOP VAN DER GUCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTSHOP VAN DER GUCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTSHOP VAN DER GUCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTSHOP VAN DER GUCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTSHOP VAN DER GUCHT
Products information HOUTSHOP VAN DER GUCHT

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits: Bois.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé, Parquet.

Product categorie (product category): Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTSHOP VAN DER GUCHT
(Get full report from official database of BE for HOUTSHOP VAN DER GUCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTSHOP VAN DER GUCHT
Addition kinds of activities for HOUTSHOP VAN DER GUCHT

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
28990200. zuren | Acids
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
57199907. handdoeken | Towels
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij HOUTSHOP VAN DER GUCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTSHOP VAN DER GUCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van HOUTSHOP VAN DER GUCHT in sociale netwerken
Look for responds of HOUTSHOP VAN DER GUCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Laat een reactie achter voor HOUTSHOP VAN DER GUCHT. HOUTSHOP VAN DER GUCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTSHOP VAN DER GUCHT. Leave a respond for HOUTSHOP VAN DER GUCHT. HOUTSHOP VAN DER GUCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTSHOP VAN DER GUCHT op de google maps. Adres en contacten HOUTSHOP VAN DER GUCHT
Location of HOUTSHOP VAN DER GUCHT on the google maps. Address and contacts of HOUTSHOP VAN DER GUCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTSHOP VAN DER GUCHT HOUTSHOP VAN DER GUCHT: MOLTAX | ZEEWIND | B.C. PITBULLS | LINEATURE | Moulin Fr Drukkerij

Other related companies as HOUTSHOP VAN DER GUCHT: MOLTAX | ZEEWIND | B.C. PITBULLS | LINEATURE | Moulin Fr Drukkerij

HOUTSHOP VAN DER GUCHT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTSHOP VAN DER GUCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf HOUTSHOP VAN DER GUCHT bevindt zich op het adres: KAPELANIELAAN 7; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits: Bois.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé, Parquet..
De hoofdactiviteit van HOUTSHOP VAN DER GUCHT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTSHOP VAN DER GUCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTSHOP VAN DER GUCHT, openstaande posities, locatie van HOUTSHOP VAN DER GUCHT op de kaart.

HOUTSHOP VAN DER GUCHT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTSHOP VAN DER GUCHT, company assigned to the tax number BE07344329833. The company HOUTSHOP VAN DER GUCHT is located at the address: KAPELANIELAAN 7; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits: Bois.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé, Parquet..
The main activity of HOUTSHOP VAN DER GUCHT is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTSHOP VAN DER GUCHT is not available. You also can look at reviews of HOUTSHOP VAN DER GUCHT, open positions, location of HOUTSHOP VAN DER GUCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTSHOP VAN DER GUCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTSHOP VAN DER GUCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTSHOP VAN DER GUCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTSHOP VAN DER GUCHT, employees, financial statistics.