IMPENS INTERIEUR

Contactgegevens IMPENS INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPENS INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPENS INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGLEDEZIJDESTRAAT 3; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53804465 (+32-53804465) 53804465 (+32-53804465)

Fax (fax): +32 (65) 904-46-60 +32 (65) 904-46-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPENS INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPENS INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPENS INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPENS INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPENS INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPENS INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPENS INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPENS INTERIEUR
Products information IMPENS INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03342285156
Ondernemingsnummer: 5153656005
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPENS INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for IMPENS INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPENS INTERIEUR
Addition kinds of activities for IMPENS INTERIEUR

349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
355906. ovens | Kilns
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
82110205. Privé gecombineerde elementaire en middelbare school | Private combined elementary and secondary school

Werken bij IMPENS INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPENS INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPENS INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPENS INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

Zoek naar antwoorden van IMPENS INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of IMPENS INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPENS INTERIEUR. Laat een reactie achter voor IMPENS INTERIEUR. IMPENS INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPENS INTERIEUR. Leave a respond for IMPENS INTERIEUR. IMPENS INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPENS INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten IMPENS INTERIEUR
Location of IMPENS INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of IMPENS INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPENS INTERIEUR IMPENS INTERIEUR: FA. MEEKA | DACOM | BOULANGERIE DORTU | GINO'S HAIRCLUB | Fiscotax bvba

Other related companies as IMPENS INTERIEUR: FA. MEEKA | DACOM | BOULANGERIE DORTU | GINO'S HAIRCLUB | Fiscotax bvba

IMPENS INTERIEUR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPENS INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03342285156. Het bedrijf IMPENS INTERIEUR bevindt zich op het adres: HOOGLEDEZIJDESTRAAT 3; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van IMPENS INTERIEUR is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPENS INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPENS INTERIEUR, openstaande posities, locatie van IMPENS INTERIEUR op de kaart.

IMPENS INTERIEUR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPENS INTERIEUR, company assigned to the tax number BE03342285156. The company IMPENS INTERIEUR is located at the address: HOOGLEDEZIJDESTRAAT 3; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bois Gr. Revêtements de sols and murs. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of IMPENS INTERIEUR is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPENS INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of IMPENS INTERIEUR, open positions, location of IMPENS INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPENS INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPENS INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPENS INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPENS INTERIEUR, employees, financial statistics.