MUFFELS LEON

Contactgegevens MUFFELS LEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUFFELS LEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUFFELS LEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEEثNWEG 100; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89355692 (+32-89355692) 89355692 (+32-89355692)

Fax (fax): +32 (13) 945-42-37 +32 (13) 945-42-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUFFELS LEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUFFELS LEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUFFELS LEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUFFELS LEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUFFELS LEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUFFELS LEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUFFELS LEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUFFELS LEON
Products information MUFFELS LEON

BTW identificatienummer (tax): BE07239410400
Ondernemingsnummer: 3817993164
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Sciage.. Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries. Travail and traitement du bois

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUFFELS LEON
(Get full report from official database of BE for MUFFELS LEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUFFELS LEON
Addition kinds of activities for MUFFELS LEON

162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
628901. Beschermende commissies | Protective committees
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
51990802. Lijnolie | Linseed oil
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij MUFFELS LEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUFFELS LEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUFFELS LEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUFFELS LEON. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van MUFFELS LEON in sociale netwerken
Look for responds of MUFFELS LEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUFFELS LEON. Laat een reactie achter voor MUFFELS LEON. MUFFELS LEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUFFELS LEON. Leave a respond for MUFFELS LEON. MUFFELS LEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUFFELS LEON op de google maps. Adres en contacten MUFFELS LEON
Location of MUFFELS LEON on the google maps. Address and contacts of MUFFELS LEON

Andere gerelateerde bedrijven als come MUFFELS LEON MUFFELS LEON: Müller | F.C. KAPRIJKE-BENTILLE | MICHEL DEUQUET ETS | F. BRASSART | WIM CORSTJENS

Other related companies as MUFFELS LEON: Müller | F.C. KAPRIJKE-BENTILLE | MICHEL DEUQUET ETS | F. BRASSART | WIM CORSTJENS

MUFFELS LEON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUFFELS LEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239410400. Het bedrijf MUFFELS LEON bevindt zich op het adres: MEEثNWEG 100; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Travail and traitement du bois. Lijst met producten zijn Activités: Sciage.. Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van MUFFELS LEON is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUFFELS LEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUFFELS LEON, openstaande posities, locatie van MUFFELS LEON op de kaart.

MUFFELS LEON is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUFFELS LEON, company assigned to the tax number BE07239410400. The company MUFFELS LEON is located at the address: MEEثNWEG 100; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. Travail and traitement du bois. List of products are Activités: Sciage.. Produits: Bois..
The main activity of MUFFELS LEON is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUFFELS LEON is not available. You also can look at reviews of MUFFELS LEON, open positions, location of MUFFELS LEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUFFELS LEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUFFELS LEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUFFELS LEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUFFELS LEON, employees, financial statistics.