Sjuur

Contactgegevens Sjuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sjuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sjuur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Kerkstraat 19; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 79 65 (+32-089 56 79 65) 089 56 79 65 (+32-089 56 79 65)

Fax (fax): +32 (65) 985-53-49 +32 (65) 985-53-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sjuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sjuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sjuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sjuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sjuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sjuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sjuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sjuur
Products information Sjuur

BTW identificatienummer (tax): BE01531463623
Ondernemingsnummer: 8237243652
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Sjuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sjuur
(Get full report from official database of BE for Sjuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sjuur
Addition kinds of activities for Sjuur

735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
35599919. Ozon machines | Ozone machines
73729907. Utility computer software | Utility computer software
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij Sjuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sjuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sjuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sjuur. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

Zoek naar antwoorden van Sjuur in sociale netwerken
Look for responds of Sjuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sjuur. Laat een reactie achter voor Sjuur. Sjuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sjuur. Leave a respond for Sjuur. Sjuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sjuur op de google maps. Adres en contacten Sjuur
Location of Sjuur on the google maps. Address and contacts of Sjuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Sjuur Sjuur: Fabrilec SPRL | URBIS NV | R. CLUB BERGER ALL BELG. | Pauwels NV | VAN BOGAERT ELLEN

Other related companies as Sjuur: Fabrilec SPRL | URBIS NV | R. CLUB BERGER ALL BELG. | Pauwels NV | VAN BOGAERT ELLEN

Sjuur is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sjuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01531463623. Het bedrijf Sjuur bevindt zich op het adres: Grote Kerkstraat 19; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Sjuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sjuur is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sjuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sjuur, openstaande posities, locatie van Sjuur op de kaart.

Sjuur is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sjuur, company assigned to the tax number BE01531463623. The company Sjuur is located at the address: Grote Kerkstraat 19; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Sjuur were not found.
The main activity of Sjuur is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sjuur is not available. You also can look at reviews of Sjuur, open positions, location of Sjuur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sjuur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sjuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sjuur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sjuur, employees, financial statistics.