Rembrandt Duivenlokaal

Contactgegevens Rembrandt Duivenlokaal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rembrandt Duivenlokaal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rembrandt Duivenlokaal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heldergemstraat 140; 9450; Haaltert (Heldergem), België

Telefoon (phone): 053 62 35 72 (+32-053 62 35 72) 053 62 35 72 (+32-053 62 35 72)

Fax (fax): +32 (68) 181-36-16 +32 (68) 181-36-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rembrandt Duivenlokaal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rembrandt Duivenlokaal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rembrandt Duivenlokaal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rembrandt Duivenlokaal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rembrandt Duivenlokaal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rembrandt Duivenlokaal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rembrandt Duivenlokaal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rembrandt Duivenlokaal
Products information Rembrandt Duivenlokaal

BTW identificatienummer (tax): BE04869110107
Ondernemingsnummer: 6152038574
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Rembrandt Duivenlokaal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rembrandt Duivenlokaal
(Get full report from official database of BE for Rembrandt Duivenlokaal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rembrandt Duivenlokaal
Addition kinds of activities for Rembrandt Duivenlokaal

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes

Werken bij Rembrandt Duivenlokaal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rembrandt Duivenlokaal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rembrandt Duivenlokaal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rembrandt Duivenlokaal. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van Rembrandt Duivenlokaal in sociale netwerken
Look for responds of Rembrandt Duivenlokaal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rembrandt Duivenlokaal. Laat een reactie achter voor Rembrandt Duivenlokaal. Rembrandt Duivenlokaal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rembrandt Duivenlokaal. Leave a respond for Rembrandt Duivenlokaal. Rembrandt Duivenlokaal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rembrandt Duivenlokaal op de google maps. Adres en contacten Rembrandt Duivenlokaal
Location of Rembrandt Duivenlokaal on the google maps. Address and contacts of Rembrandt Duivenlokaal

Andere gerelateerde bedrijven als come Rembrandt Duivenlokaal Rembrandt Duivenlokaal: Lek | Librairie du Canada | Home Invest Management | KOENRAAD GYSENS | Van Tricht D

Other related companies as Rembrandt Duivenlokaal: Lek | Librairie du Canada | Home Invest Management | KOENRAAD GYSENS | Van Tricht D

Rembrandt Duivenlokaal is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rembrandt Duivenlokaal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869110107. Het bedrijf Rembrandt Duivenlokaal bevindt zich op het adres: Heldergemstraat 140; 9450; Haaltert (Heldergem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Rembrandt Duivenlokaal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rembrandt Duivenlokaal is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rembrandt Duivenlokaal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rembrandt Duivenlokaal, openstaande posities, locatie van Rembrandt Duivenlokaal op de kaart.

Rembrandt Duivenlokaal is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rembrandt Duivenlokaal, company assigned to the tax number BE04869110107. The company Rembrandt Duivenlokaal is located at the address: Heldergemstraat 140; 9450; Haaltert (Heldergem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Rembrandt Duivenlokaal were not found.
The main activity of Rembrandt Duivenlokaal is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rembrandt Duivenlokaal is not available. You also can look at reviews of Rembrandt Duivenlokaal, open positions, location of Rembrandt Duivenlokaal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rembrandt Duivenlokaal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rembrandt Duivenlokaal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rembrandt Duivenlokaal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rembrandt Duivenlokaal, employees, financial statistics.