Prof 2000 (De)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Prof 2000 (De)
Private companiesCommunications • Prof 2000 (De)

Contactgegevens Prof 2000 (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prof 2000 (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Prof 2000 (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maastrichtersteenweg 30; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 01 10 (+32-011 21 01 10) 011 21 01 10 (+32-011 21 01 10)

Fax (fax): +32 (58) 632-66-62 +32 (58) 632-66-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prof 2000 (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prof 2000 (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prof 2000 (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prof 2000 (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prof 2000 (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prof 2000 (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prof 2000 (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prof 2000 (De)
Products information Prof 2000 (De)

BTW identificatienummer (tax): BE01226593017
Ondernemingsnummer: 5429687500
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Prof 2000 (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prof 2000 (De)
(Get full report from official database of BE for Prof 2000 (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Prof 2000 (De)
Addition kinds of activities for Prof 2000 (De)

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types

Werken bij Prof 2000 (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prof 2000 (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prof 2000 (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prof 2000 (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van Prof 2000 (De) in sociale netwerken
Look for responds of Prof 2000 (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prof 2000 (De). Laat een reactie achter voor Prof 2000 (De). Prof 2000 (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prof 2000 (De). Leave a respond for Prof 2000 (De). Prof 2000 (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prof 2000 (De) op de google maps. Adres en contacten Prof 2000 (De)
Location of Prof 2000 (De) on the google maps. Address and contacts of Prof 2000 (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Prof 2000 (De) Prof 2000 (De): DRANKEN VERCAMMEN BVBA | HUIS SOFIE | FESTEN INTERIEURBOUW | CTRE INFIRM.MOT.C?R?BRAUX | GH. VERRIEST

Other related companies as Prof 2000 (De): DRANKEN VERCAMMEN BVBA | HUIS SOFIE | FESTEN INTERIEURBOUW | CTRE INFIRM.MOT.C?R?BRAUX | GH. VERRIEST

Prof 2000 (De) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prof 2000 (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01226593017. Het bedrijf Prof 2000 (De) bevindt zich op het adres: Maastrichtersteenweg 30; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Prof 2000 (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prof 2000 (De) is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prof 2000 (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prof 2000 (De), openstaande posities, locatie van Prof 2000 (De) op de kaart.

Prof 2000 (De) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prof 2000 (De), company assigned to the tax number BE01226593017. The company Prof 2000 (De) is located at the address: Maastrichtersteenweg 30; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Prof 2000 (De) were not found.
The main activity of Prof 2000 (De) is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Prof 2000 (De) is not available. You also can look at reviews of Prof 2000 (De), open positions, location of Prof 2000 (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prof 2000 (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prof 2000 (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prof 2000 (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prof 2000 (De), employees, financial statistics.