Park Avenue Karaoke BVBA

Contactgegevens Park Avenue Karaoke BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Park Avenue Karaoke BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Park Avenue Karaoke BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaasrui 3; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 93 08 (+32-03 226 93 08) 03 226 93 08 (+32-03 226 93 08)

Fax (fax): +32 (87) 618-87-92 +32 (87) 618-87-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Park Avenue Karaoke BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Park Avenue Karaoke BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Park Avenue Karaoke BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Park Avenue Karaoke BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Park Avenue Karaoke BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Park Avenue Karaoke BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Park Avenue Karaoke BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Park Avenue Karaoke BVBA
Products information Park Avenue Karaoke BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01952514648
Ondernemingsnummer: 1193084716
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Park Avenue Karaoke BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Park Avenue Karaoke BVBA
(Get full report from official database of BE for Park Avenue Karaoke BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Park Avenue Karaoke BVBA
Addition kinds of activities for Park Avenue Karaoke BVBA

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij Park Avenue Karaoke BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Park Avenue Karaoke BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Park Avenue Karaoke BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Park Avenue Karaoke BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

Zoek naar antwoorden van Park Avenue Karaoke BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Park Avenue Karaoke BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Park Avenue Karaoke BVBA. Laat een reactie achter voor Park Avenue Karaoke BVBA. Park Avenue Karaoke BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Park Avenue Karaoke BVBA. Leave a respond for Park Avenue Karaoke BVBA. Park Avenue Karaoke BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Park Avenue Karaoke BVBA op de google maps. Adres en contacten Park Avenue Karaoke BVBA
Location of Park Avenue Karaoke BVBA on the google maps. Address and contacts of Park Avenue Karaoke BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Park Avenue Karaoke BVBA Park Avenue Karaoke BVBA: FLC.G. INTERNATIONAL FORWARDING NV | Générale de Banque SA | ISABELLE DEFLOOR | Bekauw | PEETERS INTERIEURINRICHT.

Other related companies as Park Avenue Karaoke BVBA: FLC.G. INTERNATIONAL FORWARDING NV | Générale de Banque SA | ISABELLE DEFLOOR | Bekauw | PEETERS INTERIEURINRICHT.

Park Avenue Karaoke BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Park Avenue Karaoke BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01952514648. Het bedrijf Park Avenue Karaoke BVBA bevindt zich op het adres: Kaasrui 3; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Park Avenue Karaoke BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Park Avenue Karaoke BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Park Avenue Karaoke BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Park Avenue Karaoke BVBA, openstaande posities, locatie van Park Avenue Karaoke BVBA op de kaart.

Park Avenue Karaoke BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Park Avenue Karaoke BVBA, company assigned to the tax number BE01952514648. The company Park Avenue Karaoke BVBA is located at the address: Kaasrui 3; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Park Avenue Karaoke BVBA were not found.
The main activity of Park Avenue Karaoke BVBA is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Park Avenue Karaoke BVBA is not available. You also can look at reviews of Park Avenue Karaoke BVBA, open positions, location of Park Avenue Karaoke BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Park Avenue Karaoke BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Park Avenue Karaoke BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Park Avenue Karaoke BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Park Avenue Karaoke BVBA, employees, financial statistics.