Ons Huis

Contactgegevens Ons Huis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ons Huis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ons Huis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heideplaats 14; 2845; Niel, België

Telefoon (phone): 03 888 37 70 (+32-03 888 37 70) 03 888 37 70 (+32-03 888 37 70)

Fax (fax): +32 (10) 877-23-15 +32 (10) 877-23-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ons Huis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ons Huis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ons Huis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ons Huis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ons Huis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ons Huis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ons Huis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ons Huis
Products information Ons Huis

BTW identificatienummer (tax): BE09458374023
Ondernemingsnummer: 7784881591
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Ons Huis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ons Huis
(Get full report from official database of BE for Ons Huis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ons Huis
Addition kinds of activities for Ons Huis

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
372102. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
59999923. Zonnebril | Sunglasses
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij Ons Huis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ons Huis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ons Huis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ons Huis. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van Ons Huis in sociale netwerken
Look for responds of Ons Huis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ons Huis. Laat een reactie achter voor Ons Huis. Ons Huis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ons Huis. Leave a respond for Ons Huis. Ons Huis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ons Huis op de google maps. Adres en contacten Ons Huis
Location of Ons Huis on the google maps. Address and contacts of Ons Huis

Andere gerelateerde bedrijven als come Ons Huis Ons Huis: BENOخT FAINGNAERT | SECTIE WINDSURFEN | TIMMERMANS EUG. | PAUWELS FRANK | JEAN POTTIEZ

Other related companies as Ons Huis: BENOخT FAINGNAERT | SECTIE WINDSURFEN | TIMMERMANS EUG. | PAUWELS FRANK | JEAN POTTIEZ

Ons Huis is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ons Huis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09458374023. Het bedrijf Ons Huis bevindt zich op het adres: Heideplaats 14; 2845; Niel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 583,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Ons Huis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ons Huis is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ons Huis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ons Huis, openstaande posities, locatie van Ons Huis op de kaart.

Ons Huis is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ons Huis, company assigned to the tax number BE09458374023. The company Ons Huis is located at the address: Heideplaats 14; 2845; Niel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 583,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Ons Huis were not found.
The main activity of Ons Huis is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ons Huis is not available. You also can look at reviews of Ons Huis, open positions, location of Ons Huis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ons Huis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ons Huis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ons Huis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ons Huis, employees, financial statistics.