Mercuriys

Contactgegevens Mercuriys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mercuriys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mercuriys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwevegemsestraat 31; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 00 73 (+32-056 20 00 73) 056 20 00 73 (+32-056 20 00 73)

Fax (fax): +32 (68) 649-23-12 +32 (68) 649-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mercuriys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mercuriys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mercuriys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mercuriys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mercuriys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mercuriys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mercuriys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mercuriys
Products information Mercuriys

BTW identificatienummer (tax): BE03854522705
Ondernemingsnummer: 3100585937
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Mercuriys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mercuriys
(Get full report from official database of BE for Mercuriys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mercuriys
Addition kinds of activities for Mercuriys

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
07510102. Verbeteringsdiensten voor de zuivelfabriek | Dairy herd improvement association services
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij Mercuriys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mercuriys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mercuriys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mercuriys. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van Mercuriys in sociale netwerken
Look for responds of Mercuriys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mercuriys. Laat een reactie achter voor Mercuriys. Mercuriys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mercuriys. Leave a respond for Mercuriys. Mercuriys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mercuriys op de google maps. Adres en contacten Mercuriys
Location of Mercuriys on the google maps. Address and contacts of Mercuriys

Andere gerelateerde bedrijven als come Mercuriys Mercuriys: CHOCOLATERIE VAN PARIJS | FA. VANDERHEYDEN J. | GARAGE BELLON | MAISON ST.PIAT | GAR CONVENTS-MEELBERGHS BVBA

Other related companies as Mercuriys: CHOCOLATERIE VAN PARIJS | FA. VANDERHEYDEN J. | GARAGE BELLON | MAISON ST.PIAT | GAR CONVENTS-MEELBERGHS BVBA

Mercuriys is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mercuriys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03854522705. Het bedrijf Mercuriys bevindt zich op het adres: Zwevegemsestraat 31; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Mercuriys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mercuriys is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mercuriys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mercuriys, openstaande posities, locatie van Mercuriys op de kaart.

Mercuriys is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mercuriys, company assigned to the tax number BE03854522705. The company Mercuriys is located at the address: Zwevegemsestraat 31; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Mercuriys were not found.
The main activity of Mercuriys is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mercuriys is not available. You also can look at reviews of Mercuriys, open positions, location of Mercuriys on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mercuriys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mercuriys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mercuriys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mercuriys, employees, financial statistics.