JACOBUS JORISKES

Contactgegevens JACOBUS JORISKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBUS JORISKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBUS JORISKES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SOLTERBOSSTRAAT 9; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89867977 (+32-89867977) 89867977 (+32-89867977)

Fax (fax): +32 (19) 965-25-55 +32 (19) 965-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBUS JORISKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBUS JORISKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBUS JORISKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBUS JORISKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBUS JORISKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBUS JORISKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBUS JORISKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBUS JORISKES
Products information JACOBUS JORISKES

BTW identificatienummer (tax): BE09919250488
Ondernemingsnummer: 6661529541
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JACOBUS JORISKES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBUS JORISKES
(Get full report from official database of BE for JACOBUS JORISKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBUS JORISKES
Addition kinds of activities for JACOBUS JORISKES

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
39490200. Visserijapparatuur | Fishing equipment

Werken bij JACOBUS JORISKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBUS JORISKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBUS JORISKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBUS JORISKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van JACOBUS JORISKES in sociale netwerken
Look for responds of JACOBUS JORISKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBUS JORISKES. Laat een reactie achter voor JACOBUS JORISKES. JACOBUS JORISKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBUS JORISKES. Leave a respond for JACOBUS JORISKES. JACOBUS JORISKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBUS JORISKES op de google maps. Adres en contacten JACOBUS JORISKES
Location of JACOBUS JORISKES on the google maps. Address and contacts of JACOBUS JORISKES

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBUS JORISKES JACOBUS JORISKES: Ondernemershuis Maasland | BIJOUTERIE VEREECKE | Colyn Josiane | VAN DEN BULCK | KBC

Other related companies as JACOBUS JORISKES: Ondernemershuis Maasland | BIJOUTERIE VEREECKE | Colyn Josiane | VAN DEN BULCK | KBC

JACOBUS JORISKES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBUS JORISKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919250488. Het bedrijf JACOBUS JORISKES bevindt zich op het adres: SOLTERBOSSTRAAT 9; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Producten gemaakt in JACOBUS JORISKES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBUS JORISKES is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBUS JORISKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBUS JORISKES, openstaande posities, locatie van JACOBUS JORISKES op de kaart.

JACOBUS JORISKES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBUS JORISKES, company assigned to the tax number BE09919250488. The company JACOBUS JORISKES is located at the address: SOLTERBOSSTRAAT 9; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bois Gr. Quincailleries. Products created in JACOBUS JORISKES were not found.
The main activity of JACOBUS JORISKES is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBUS JORISKES is not available. You also can look at reviews of JACOBUS JORISKES, open positions, location of JACOBUS JORISKES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBUS JORISKES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBUS JORISKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBUS JORISKES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBUS JORISKES, employees, financial statistics.