HOUTVERKOOP DE STAM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • HOUTVERKOOP DE STAM
Private companiesBusiness Services • HOUTVERKOOP DE STAM

Contactgegevens HOUTVERKOOP DE STAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTVERKOOP DE STAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTVERKOOP DE STAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX D'HOOPSTRAAT 42B7; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404298 (+32-51404298) 51404298 (+32-51404298)

Fax (fax): +32 (68) 895-84-71 +32 (68) 895-84-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTVERKOOP DE STAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTVERKOOP DE STAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTVERKOOP DE STAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTVERKOOP DE STAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTVERKOOP DE STAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTVERKOOP DE STAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTVERKOOP DE STAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTVERKOOP DE STAM
Products information HOUTVERKOOP DE STAM

BTW identificatienummer (tax): BE02986053466
Ondernemingsnummer: 3275817871
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTVERKOOP DE STAM
(Get full report from official database of BE for HOUTVERKOOP DE STAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTVERKOOP DE STAM
Addition kinds of activities for HOUTVERKOOP DE STAM

28210205. Nylonharsen | Nylon resins
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
52310301. Behang | Wallpaper
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij HOUTVERKOOP DE STAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTVERKOOP DE STAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTVERKOOP DE STAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTVERKOOP DE STAM. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van HOUTVERKOOP DE STAM in sociale netwerken
Look for responds of HOUTVERKOOP DE STAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTVERKOOP DE STAM. Laat een reactie achter voor HOUTVERKOOP DE STAM. HOUTVERKOOP DE STAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTVERKOOP DE STAM. Leave a respond for HOUTVERKOOP DE STAM. HOUTVERKOOP DE STAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTVERKOOP DE STAM op de google maps. Adres en contacten HOUTVERKOOP DE STAM
Location of HOUTVERKOOP DE STAM on the google maps. Address and contacts of HOUTVERKOOP DE STAM

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTVERKOOP DE STAM HOUTVERKOOP DE STAM: DENNYS STABLES | ROBERT VAN DRIESSCHE | FRITUUR 'T WALSHOUTJE | PYTHAGORE PROPERTIES | BETEC

Other related companies as HOUTVERKOOP DE STAM: DENNYS STABLES | ROBERT VAN DRIESSCHE | FRITUUR 'T WALSHOUTJE | PYTHAGORE PROPERTIES | BETEC

HOUTVERKOOP DE STAM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTVERKOOP DE STAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02986053466. Het bedrijf HOUTVERKOOP DE STAM bevindt zich op het adres: FELIX D'HOOPSTRAAT 42B7; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van HOUTVERKOOP DE STAM is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTVERKOOP DE STAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTVERKOOP DE STAM, openstaande posities, locatie van HOUTVERKOOP DE STAM op de kaart.

HOUTVERKOOP DE STAM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTVERKOOP DE STAM, company assigned to the tax number BE02986053466. The company HOUTVERKOOP DE STAM is located at the address: FELIX D'HOOPSTRAAT 42B7; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of HOUTVERKOOP DE STAM is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTVERKOOP DE STAM is not available. You also can look at reviews of HOUTVERKOOP DE STAM, open positions, location of HOUTVERKOOP DE STAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTVERKOOP DE STAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTVERKOOP DE STAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTVERKOOP DE STAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTVERKOOP DE STAM, employees, financial statistics.