HOUT VERVISCH

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HOUT VERVISCH

Contactgegevens HOUT VERVISCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUT VERVISCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUT VERVISCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 461; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56517418 (+32-56517418) 56517418 (+32-56517418)

Fax (fax): +32 (9) 873-51-92 +32 (9) 873-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUT VERVISCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUT VERVISCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUT VERVISCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUT VERVISCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUT VERVISCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUT VERVISCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUT VERVISCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUT VERVISCH
Products information HOUT VERVISCH

BTW identificatienummer (tax): BE03860565185
Ondernemingsnummer: 7226501464
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUT VERVISCH
(Get full report from official database of BE for HOUT VERVISCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUT VERVISCH
Addition kinds of activities for HOUT VERVISCH

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
17210304. Schip schilderij | Ship painting
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
27829902. Grafiek en grafiekpapier, geregeerd | Chart and graph paper, ruled
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
56990402. Aangepaste tailor | Custom tailor
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce

Werken bij HOUT VERVISCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUT VERVISCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUT VERVISCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUT VERVISCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van HOUT VERVISCH in sociale netwerken
Look for responds of HOUT VERVISCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUT VERVISCH. Laat een reactie achter voor HOUT VERVISCH. HOUT VERVISCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUT VERVISCH. Leave a respond for HOUT VERVISCH. HOUT VERVISCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUT VERVISCH op de google maps. Adres en contacten HOUT VERVISCH
Location of HOUT VERVISCH on the google maps. Address and contacts of HOUT VERVISCH

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUT VERVISCH HOUT VERVISCH: JEAN-LOUIS MASSART | Concept I & Jan Vanherstraeten BVBA | Stork Materieel | TAVERNE DE BIBLIOTHEEK | Freddy Sacre & Fils SPRL

Other related companies as HOUT VERVISCH: JEAN-LOUIS MASSART | Concept I & Jan Vanherstraeten BVBA | Stork Materieel | TAVERNE DE BIBLIOTHEEK | Freddy Sacre & Fils SPRL

HOUT VERVISCH is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUT VERVISCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03860565185. Het bedrijf HOUT VERVISCH bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 461; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van HOUT VERVISCH is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUT VERVISCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUT VERVISCH, openstaande posities, locatie van HOUT VERVISCH op de kaart.

HOUT VERVISCH is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUT VERVISCH, company assigned to the tax number BE03860565185. The company HOUT VERVISCH is located at the address: BRUGGESTRAAT 461; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of HOUT VERVISCH is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUT VERVISCH is not available. You also can look at reviews of HOUT VERVISCH, open positions, location of HOUT VERVISCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUT VERVISCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUT VERVISCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUT VERVISCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUT VERVISCH, employees, financial statistics.