ERIKA VOGEL

Contactgegevens ERIKA VOGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIKA VOGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIKA VOGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDERFELD 148; 4760; BـLLINGEN/BULLANGE, België

Telefoon (phone): 80548386 (+32-80548386) 80548386 (+32-80548386)

Fax (fax): +32 (55) 793-15-34 +32 (55) 793-15-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIKA VOGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIKA VOGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIKA VOGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIKA VOGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIKA VOGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIKA VOGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIKA VOGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIKA VOGEL
Products information ERIKA VOGEL

BTW identificatienummer (tax): BE06881530761
Ondernemingsnummer: 1633087158
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIKA VOGEL
(Get full report from official database of BE for ERIKA VOGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIKA VOGEL
Addition kinds of activities for ERIKA VOGEL

391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams

Werken bij ERIKA VOGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIKA VOGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIKA VOGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIKA VOGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van ERIKA VOGEL in sociale netwerken
Look for responds of ERIKA VOGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIKA VOGEL. Laat een reactie achter voor ERIKA VOGEL. ERIKA VOGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIKA VOGEL. Leave a respond for ERIKA VOGEL. ERIKA VOGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIKA VOGEL op de google maps. Adres en contacten ERIKA VOGEL
Location of ERIKA VOGEL on the google maps. Address and contacts of ERIKA VOGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIKA VOGEL ERIKA VOGEL: Famibank | Halewijn NV | ADIVER | DE BRUYNE M. | Capitano

Other related companies as ERIKA VOGEL: Famibank | Halewijn NV | ADIVER | DE BRUYNE M. | Capitano

ERIKA VOGEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIKA VOGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881530761. Het bedrijf ERIKA VOGEL bevindt zich op het adres: MANDERFELD 148; 4760; BـLLINGEN/BULLANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van ERIKA VOGEL is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIKA VOGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIKA VOGEL, openstaande posities, locatie van ERIKA VOGEL op de kaart.

ERIKA VOGEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIKA VOGEL, company assigned to the tax number BE06881530761. The company ERIKA VOGEL is located at the address: MANDERFELD 148; 4760; BـLLINGEN/BULLANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of ERIKA VOGEL is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIKA VOGEL is not available. You also can look at reviews of ERIKA VOGEL, open positions, location of ERIKA VOGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIKA VOGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIKA VOGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIKA VOGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIKA VOGEL, employees, financial statistics.