Kaffee Cambrinus

Contactgegevens Kaffee Cambrinus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaffee Cambrinus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaffee Cambrinus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 3; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 70 45 91 (+32-089 70 45 91) 089 70 45 91 (+32-089 70 45 91)

Fax (fax): 089 70 45 92 (+32-089 70 45 92) 089 70 45 92 (+32-089 70 45 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaffee Cambrinus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaffee Cambrinus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaffee Cambrinus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaffee Cambrinus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaffee Cambrinus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaffee Cambrinus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaffee Cambrinus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaffee Cambrinus
Products information Kaffee Cambrinus

BTW identificatienummer (tax): BE05341247558
Ondernemingsnummer: 8626983642
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Taverns

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaffee Cambrinus
(Get full report from official database of BE for Kaffee Cambrinus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaffee Cambrinus
Addition kinds of activities for Kaffee Cambrinus

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij Kaffee Cambrinus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaffee Cambrinus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaffee Cambrinus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaffee Cambrinus. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van Kaffee Cambrinus in sociale netwerken
Look for responds of Kaffee Cambrinus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaffee Cambrinus. Laat een reactie achter voor Kaffee Cambrinus. Kaffee Cambrinus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaffee Cambrinus. Leave a respond for Kaffee Cambrinus. Kaffee Cambrinus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaffee Cambrinus op de google maps. Adres en contacten Kaffee Cambrinus
Location of Kaffee Cambrinus on the google maps. Address and contacts of Kaffee Cambrinus

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaffee Cambrinus Kaffee Cambrinus: BILDO | Auriano SPRL | Clo? | Vedovi (Galerie) | Ferrant Isabelle

Other related companies as Kaffee Cambrinus: BILDO | Auriano SPRL | Clo? | Vedovi (Galerie) | Ferrant Isabelle

Kaffee Cambrinus is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaffee Cambrinus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05341247558. Het bedrijf Kaffee Cambrinus bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 3; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van Kaffee Cambrinus is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaffee Cambrinus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaffee Cambrinus, openstaande posities, locatie van Kaffee Cambrinus op de kaart.

Kaffee Cambrinus is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaffee Cambrinus, company assigned to the tax number BE05341247558. The company Kaffee Cambrinus is located at the address: Kloosterstraat 3; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. List of products are Taverns.
The main activity of Kaffee Cambrinus is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaffee Cambrinus is not available. You also can look at reviews of Kaffee Cambrinus, open positions, location of Kaffee Cambrinus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaffee Cambrinus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaffee Cambrinus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaffee Cambrinus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaffee Cambrinus, employees, financial statistics.