Jeunesse (Caf茅 de la)

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Jeunesse (Caf茅 de la)
Private companiesTobacco Products • Jeunesse (Caf茅 de la)

Contactgegevens Jeunesse (Caf茅 de la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunesse (Caf茅 de la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunesse (Caf茅 de la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Warmifontaine 134; 6840; Neufch?teau (Grapfontaine), België

Telefoon (phone): 061 27 81 92 (+32-061 27 81 92) 061 27 81 92 (+32-061 27 81 92)

Fax (fax): +32 (4) 624-19-21 +32 (4) 624-19-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunesse (Caf茅 de la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunesse (Caf茅 de la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunesse (Caf茅 de la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunesse (Caf茅 de la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunesse (Caf茅 de la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunesse (Caf茅 de la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunesse (Caf茅 de la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunesse (Caf茅 de la)
Products information Jeunesse (Caf茅 de la)

BTW identificatienummer (tax): BE08131225585
Ondernemingsnummer: 6492889404
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Jeunesse (Caf茅 de la) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunesse (Caf茅 de la)
(Get full report from official database of BE for Jeunesse (Caf茅 de la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunesse (Caf茅 de la)
Addition kinds of activities for Jeunesse (Caf茅 de la)

23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
31110406. Kantleer | Lace leather
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij Jeunesse (Caf茅 de la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunesse (Caf茅 de la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunesse (Caf茅 de la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunesse (Caf茅 de la). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Jeunesse (Caf茅 de la) in sociale netwerken
Look for responds of Jeunesse (Caf茅 de la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunesse (Caf茅 de la). Laat een reactie achter voor Jeunesse (Caf茅 de la). Jeunesse (Caf茅 de la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunesse (Caf茅 de la). Leave a respond for Jeunesse (Caf茅 de la). Jeunesse (Caf茅 de la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunesse (Caf茅 de la) op de google maps. Adres en contacten Jeunesse (Caf茅 de la)
Location of Jeunesse (Caf茅 de la) on the google maps. Address and contacts of Jeunesse (Caf茅 de la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunesse (Caf茅 de la) Jeunesse (Caf茅 de la): FLASH TRAVEL | ROYALE VAILANTE SAINT-GEORGES | T.B. MEUBLES | Dictus BVBA | JOVEC

Other related companies as Jeunesse (Caf茅 de la): FLASH TRAVEL | ROYALE VAILANTE SAINT-GEORGES | T.B. MEUBLES | Dictus BVBA | JOVEC

Jeunesse (Caf茅 de la) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunesse (Caf茅 de la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08131225585. Het bedrijf Jeunesse (Caf茅 de la) bevindt zich op het adres: Warmifontaine 134; 6840; Neufch?teau (Grapfontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Jeunesse (Caf茅 de la) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeunesse (Caf茅 de la) is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunesse (Caf茅 de la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunesse (Caf茅 de la), openstaande posities, locatie van Jeunesse (Caf茅 de la) op de kaart.

Jeunesse (Caf茅 de la) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeunesse (Caf茅 de la), company assigned to the tax number BE08131225585. The company Jeunesse (Caf茅 de la) is located at the address: Warmifontaine 134; 6840; Neufch?teau (Grapfontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Jeunesse (Caf茅 de la) were not found.
The main activity of Jeunesse (Caf茅 de la) is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunesse (Caf茅 de la) is not available. You also can look at reviews of Jeunesse (Caf茅 de la), open positions, location of Jeunesse (Caf茅 de la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunesse (Caf茅 de la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunesse (Caf茅 de la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunesse (Caf茅 de la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunesse (Caf茅 de la), employees, financial statistics.