Halfweg

Contactgegevens Halfweg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halfweg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halfweg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsestraat 261; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 31 16 84 (+32-013 31 16 84) 013 31 16 84 (+32-013 31 16 84)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halfweg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halfweg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halfweg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halfweg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halfweg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halfweg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halfweg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halfweg
Products information Halfweg

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Halfweg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halfweg
(Get full report from official database of BE for Halfweg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halfweg
Addition kinds of activities for Halfweg

15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services

Werken bij Halfweg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halfweg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halfweg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halfweg. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Halfweg in sociale netwerken
Look for responds of Halfweg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halfweg. Laat een reactie achter voor Halfweg. Halfweg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halfweg. Leave a respond for Halfweg. Halfweg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halfweg op de google maps. Adres en contacten Halfweg
Location of Halfweg on the google maps. Address and contacts of Halfweg

Andere gerelateerde bedrijven als come Halfweg Halfweg: PME CONSULT BVBA | BEENHOUWERIJ MARC | DEVRIEZE-ASTERX | NAUTISCHE COMMISSIE | PINEWOOD

Other related companies as Halfweg: PME CONSULT BVBA | BEENHOUWERIJ MARC | DEVRIEZE-ASTERX | NAUTISCHE COMMISSIE | PINEWOOD

Halfweg is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Halfweg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf Halfweg bevindt zich op het adres: Diestsestraat 261; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Halfweg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Halfweg is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halfweg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halfweg, openstaande posities, locatie van Halfweg op de kaart.

Halfweg is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Halfweg, company assigned to the tax number BE04232727050. The company Halfweg is located at the address: Diestsestraat 261; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Halfweg were not found.
The main activity of Halfweg is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Halfweg is not available. You also can look at reviews of Halfweg, open positions, location of Halfweg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halfweg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halfweg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halfweg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halfweg, employees, financial statistics.