Gunga

Contactgegevens Gunga: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gunga: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gunga

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg 53; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke), België

Telefoon (phone): 055 45 51 69 (+32-055 45 51 69) 055 45 51 69 (+32-055 45 51 69)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gunga: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gunga"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gunga"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gunga, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gunga. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gunga, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gunga. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gunga
Products information Gunga

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Gunga zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gunga
(Get full report from official database of BE for Gunga)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gunga
Addition kinds of activities for Gunga

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
243199. Millwork, nec | Millwork, nec
34210104. Messen: slagerij, jacht, zak, enz. | Knives: butchers', hunting, pocket, etc.
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant

Werken bij Gunga: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gunga: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gunga. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gunga. Looking for open vacancies in other companies

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van Gunga in sociale netwerken
Look for responds of Gunga in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gunga. Laat een reactie achter voor Gunga. Gunga bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gunga. Leave a respond for Gunga. Gunga on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gunga op de google maps. Adres en contacten Gunga
Location of Gunga on the google maps. Address and contacts of Gunga

Andere gerelateerde bedrijven als come Gunga Gunga: Pro Line computer BVBA | CHANTAL VAN HASSELT | BRUNO VAN LOO | SERGE DEMARTEAU | Pintens Etienne

Other related companies as Gunga: Pro Line computer BVBA | CHANTAL VAN HASSELT | BRUNO VAN LOO | SERGE DEMARTEAU | Pintens Etienne

Gunga is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gunga, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf Gunga bevindt zich op het adres: Heerweg 53; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gunga zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gunga is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gunga is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gunga, openstaande posities, locatie van Gunga op de kaart.

Gunga is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gunga, company assigned to the tax number BE08303985595. The company Gunga is located at the address: Heerweg 53; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Gunga were not found.
The main activity of Gunga is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gunga is not available. You also can look at reviews of Gunga, open positions, location of Gunga on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gunga, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gunga, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gunga, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gunga, employees, financial statistics.