Groenen Boomgaard (De)

Contactgegevens Groenen Boomgaard (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groenen Boomgaard (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Groenen Boomgaard (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 8; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 87 74 (+32-052 47 87 74) 052 47 87 74 (+32-052 47 87 74)

Fax (fax): +32 (13) 841-41-44 +32 (13) 841-41-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groenen Boomgaard (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groenen Boomgaard (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groenen Boomgaard (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groenen Boomgaard (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groenen Boomgaard (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groenen Boomgaard (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groenen Boomgaard (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groenen Boomgaard (De)
Products information Groenen Boomgaard (De)

BTW identificatienummer (tax): BE09848663330
Ondernemingsnummer: 1008789062
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Groenen Boomgaard (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groenen Boomgaard (De)
(Get full report from official database of BE for Groenen Boomgaard (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Groenen Boomgaard (De)
Addition kinds of activities for Groenen Boomgaard (De)

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
34430503. Kernkernstructuren, metalen plaat | Nuclear core structurals, metal plate
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij Groenen Boomgaard (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groenen Boomgaard (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groenen Boomgaard (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groenen Boomgaard (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Groenen Boomgaard (De) in sociale netwerken
Look for responds of Groenen Boomgaard (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groenen Boomgaard (De). Laat een reactie achter voor Groenen Boomgaard (De). Groenen Boomgaard (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groenen Boomgaard (De). Leave a respond for Groenen Boomgaard (De). Groenen Boomgaard (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groenen Boomgaard (De) op de google maps. Adres en contacten Groenen Boomgaard (De)
Location of Groenen Boomgaard (De) on the google maps. Address and contacts of Groenen Boomgaard (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Groenen Boomgaard (De) Groenen Boomgaard (De): DRUKKERIJ DECOSTER | Leemans L | TIERCE FRANCO BELGE | JJ International Engineering Consultant | DIRK HEUSDENS

Other related companies as Groenen Boomgaard (De): DRUKKERIJ DECOSTER | Leemans L | TIERCE FRANCO BELGE | JJ International Engineering Consultant | DIRK HEUSDENS

Groenen Boomgaard (De) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groenen Boomgaard (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848663330. Het bedrijf Groenen Boomgaard (De) bevindt zich op het adres: Broekstraat 8; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Groenen Boomgaard (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groenen Boomgaard (De) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groenen Boomgaard (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groenen Boomgaard (De), openstaande posities, locatie van Groenen Boomgaard (De) op de kaart.

Groenen Boomgaard (De) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groenen Boomgaard (De), company assigned to the tax number BE09848663330. The company Groenen Boomgaard (De) is located at the address: Broekstraat 8; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Groenen Boomgaard (De) were not found.
The main activity of Groenen Boomgaard (De) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Groenen Boomgaard (De) is not available. You also can look at reviews of Groenen Boomgaard (De), open positions, location of Groenen Boomgaard (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groenen Boomgaard (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groenen Boomgaard (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groenen Boomgaard (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groenen Boomgaard (De), employees, financial statistics.