Grimaudi猫re (La)

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Grimaudi猫re (La)
Private companiesLegal Services • Grimaudi猫re (La)

Contactgegevens Grimaudi猫re (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grimaudi猫re (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Grimaudi猫re (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 28; 7070; Le Roeulx, België

Telefoon (phone): 064 66 36 02 (+32-064 66 36 02) 064 66 36 02 (+32-064 66 36 02)

Fax (fax): +32 (53) 753-50-46 +32 (53) 753-50-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grimaudi猫re (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grimaudi猫re (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grimaudi猫re (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grimaudi猫re (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grimaudi猫re (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grimaudi猫re (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grimaudi猫re (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grimaudi猫re (La)
Products information Grimaudi猫re (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05657104492
Ondernemingsnummer: 7481658935
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Grimaudi猫re (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grimaudi猫re (La)
(Get full report from official database of BE for Grimaudi猫re (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Grimaudi猫re (La)
Addition kinds of activities for Grimaudi猫re (La)

349501. Precisieveren | Precision springs
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
50630103. Elektrische transmissie apparatuur | Power transmission equipment, electric
79991000. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services

Werken bij Grimaudi猫re (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grimaudi猫re (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grimaudi猫re (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grimaudi猫re (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

Zoek naar antwoorden van Grimaudi猫re (La) in sociale netwerken
Look for responds of Grimaudi猫re (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grimaudi猫re (La). Laat een reactie achter voor Grimaudi猫re (La). Grimaudi猫re (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grimaudi猫re (La). Leave a respond for Grimaudi猫re (La). Grimaudi猫re (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grimaudi猫re (La) op de google maps. Adres en contacten Grimaudi猫re (La)
Location of Grimaudi猫re (La) on the google maps. Address and contacts of Grimaudi猫re (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Grimaudi猫re (La) Grimaudi猫re (La): MIA VANDERJEUGT | Sarts (Les) | JOHAN DIERKENS | MARIA DOBBELAERE | Blue Eye

Other related companies as Grimaudi猫re (La): MIA VANDERJEUGT | Sarts (Les) | JOHAN DIERKENS | MARIA DOBBELAERE | Blue Eye

Grimaudi猫re (La) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grimaudi猫re (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657104492. Het bedrijf Grimaudi猫re (La) bevindt zich op het adres: Rue Grande 28; 7070; Le Roeulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Grimaudi猫re (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grimaudi猫re (La) is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grimaudi猫re (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grimaudi猫re (La), openstaande posities, locatie van Grimaudi猫re (La) op de kaart.

Grimaudi猫re (La) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grimaudi猫re (La), company assigned to the tax number BE05657104492. The company Grimaudi猫re (La) is located at the address: Rue Grande 28; 7070; Le Roeulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Grimaudi猫re (La) were not found.
The main activity of Grimaudi猫re (La) is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Grimaudi猫re (La) is not available. You also can look at reviews of Grimaudi猫re (La), open positions, location of Grimaudi猫re (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grimaudi猫re (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grimaudi猫re (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grimaudi猫re (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grimaudi猫re (La), employees, financial statistics.