Gin Bar

Contactgegevens Gin Bar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gin Bar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gin Bar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Gare 10; 7170; Manage, België

Telefoon (phone): 064 54 87 49 (+32-064 54 87 49) 064 54 87 49 (+32-064 54 87 49)

Fax (fax): +32 (84) 909-16-54 +32 (84) 909-16-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gin Bar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gin Bar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gin Bar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gin Bar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gin Bar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gin Bar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gin Bar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gin Bar
Products information Gin Bar

BTW identificatienummer (tax): BE09444915771
Ondernemingsnummer: 6777160644
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Gin Bar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gin Bar
(Get full report from official database of BE for Gin Bar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gin Bar
Addition kinds of activities for Gin Bar

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
26560302. Spijkers, sanitair voedsel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pails, sanitary food: made from purchased material
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij Gin Bar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gin Bar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gin Bar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gin Bar. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Gin Bar in sociale netwerken
Look for responds of Gin Bar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gin Bar. Laat een reactie achter voor Gin Bar. Gin Bar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gin Bar. Leave a respond for Gin Bar. Gin Bar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gin Bar op de google maps. Adres en contacten Gin Bar
Location of Gin Bar on the google maps. Address and contacts of Gin Bar

Andere gerelateerde bedrijven als come Gin Bar Gin Bar: DIALOGOS | C S S COMPUTERS NV | JUWELEN MIMY | ARNOLD | REMI DEVIDTS

Other related companies as Gin Bar: DIALOGOS | C S S COMPUTERS NV | JUWELEN MIMY | ARNOLD | REMI DEVIDTS

Gin Bar is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gin Bar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09444915771. Het bedrijf Gin Bar bevindt zich op het adres: Place de la Gare 10; 7170; Manage. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gin Bar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gin Bar is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gin Bar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gin Bar, openstaande posities, locatie van Gin Bar op de kaart.

Gin Bar is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gin Bar, company assigned to the tax number BE09444915771. The company Gin Bar is located at the address: Place de la Gare 10; 7170; Manage. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Gin Bar were not found.
The main activity of Gin Bar is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gin Bar is not available. You also can look at reviews of Gin Bar, open positions, location of Gin Bar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gin Bar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gin Bar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gin Bar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gin Bar, employees, financial statistics.