Gijmelhof

Contactgegevens Gijmelhof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gijmelhof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gijmelhof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gijmelsesteenweg 260; 3201; Aarschot (Langdorp), België

Telefoon (phone): 016 56 77 20 (+32-016 56 77 20) 016 56 77 20 (+32-016 56 77 20)

Fax (fax): +32 (58) 880-79-25 +32 (58) 880-79-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gijmelhof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gijmelhof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gijmelhof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gijmelhof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gijmelhof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gijmelhof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gijmelhof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gijmelhof
Products information Gijmelhof

BTW identificatienummer (tax): BE08047729492
Ondernemingsnummer: 5934783935
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Gijmelhof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gijmelhof
(Get full report from official database of BE for Gijmelhof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gijmelhof
Addition kinds of activities for Gijmelhof

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij Gijmelhof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gijmelhof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gijmelhof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gijmelhof. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van Gijmelhof in sociale netwerken
Look for responds of Gijmelhof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gijmelhof. Laat een reactie achter voor Gijmelhof. Gijmelhof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gijmelhof. Leave a respond for Gijmelhof. Gijmelhof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gijmelhof op de google maps. Adres en contacten Gijmelhof
Location of Gijmelhof on the google maps. Address and contacts of Gijmelhof

Andere gerelateerde bedrijven als come Gijmelhof Gijmelhof: FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV | LE GOURMET BOUCHERIE | CAMBODGE | Delattre A | Coca-Cola Interprises Belgium B.V.B.A.

Other related companies as Gijmelhof: FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV | LE GOURMET BOUCHERIE | CAMBODGE | Delattre A | Coca-Cola Interprises Belgium B.V.B.A.

Gijmelhof is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gijmelhof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047729492. Het bedrijf Gijmelhof bevindt zich op het adres: Gijmelsesteenweg 260; 3201; Aarschot (Langdorp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gijmelhof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gijmelhof is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gijmelhof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gijmelhof, openstaande posities, locatie van Gijmelhof op de kaart.

Gijmelhof is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gijmelhof, company assigned to the tax number BE08047729492. The company Gijmelhof is located at the address: Gijmelsesteenweg 260; 3201; Aarschot (Langdorp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Gijmelhof were not found.
The main activity of Gijmelhof is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gijmelhof is not available. You also can look at reviews of Gijmelhof, open positions, location of Gijmelhof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gijmelhof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gijmelhof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gijmelhof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gijmelhof, employees, financial statistics.