FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV
Private companiesFood Stores • FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

Contactgegevens FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Troonstraat 130 1050 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-39-18-11 32-26-39-18-11

Fax (fax): 32-26-39-19-02 32-26-39-19-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV
Products information FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Resins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV
(Get full report from official database of BE for FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV
Addition kinds of activities for FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
3695. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
50729905. nozzles | Nozzles
53999904. Duty-free winkels | Duty-free stores
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

Zoek naar antwoorden van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Laat een reactie achter voor FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. Leave a respond for FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV. FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV op de google maps. Adres en contacten FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV
Location of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV on the google maps. Address and contacts of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: VAN RAEMDONCK | Eurosport NV | DEMBOUR CONSULT | ALZHEIMER BELGIQUE 24H/24 | TIME-OUT

Other related companies as FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV: VAN RAEMDONCK | Eurosport NV | DEMBOUR CONSULT | ALZHEIMER BELGIQUE 24H/24 | TIME-OUT

FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV bevindt zich op het adres: Troonstraat 130 1050 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Resins. Producten gemaakt in FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, openstaande posities, locatie van FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV op de kaart.

FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, company assigned to the tax number BE02247222900. The company FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is located at the address: Troonstraat 130 1050 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Resins. Products created in FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV were not found.
The main activity of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV is not available. You also can look at reviews of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, open positions, location of FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ NV, employees, financial statistics.