Gelek-Dantwas

Contactgegevens Gelek-Dantwas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gelek-Dantwas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gelek-Dantwas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gladiolenstraat 21; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 99 08 (+32-03 777 99 08) 03 777 99 08 (+32-03 777 99 08)

Fax (fax): +32 (87) 837-72-60 +32 (87) 837-72-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gelek-Dantwas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gelek-Dantwas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gelek-Dantwas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gelek-Dantwas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gelek-Dantwas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gelek-Dantwas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gelek-Dantwas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gelek-Dantwas
Products information Gelek-Dantwas

BTW identificatienummer (tax): BE07628875732
Ondernemingsnummer: 1388366699
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Gelek-Dantwas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gelek-Dantwas
(Get full report from official database of BE for Gelek-Dantwas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gelek-Dantwas
Addition kinds of activities for Gelek-Dantwas

22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations
57190109. Blikwaren | Tinware

Werken bij Gelek-Dantwas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gelek-Dantwas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gelek-Dantwas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gelek-Dantwas. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Gelek-Dantwas in sociale netwerken
Look for responds of Gelek-Dantwas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gelek-Dantwas. Laat een reactie achter voor Gelek-Dantwas. Gelek-Dantwas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gelek-Dantwas. Leave a respond for Gelek-Dantwas. Gelek-Dantwas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gelek-Dantwas op de google maps. Adres en contacten Gelek-Dantwas
Location of Gelek-Dantwas on the google maps. Address and contacts of Gelek-Dantwas

Andere gerelateerde bedrijven als come Gelek-Dantwas Gelek-Dantwas: BASEBALL EXPRESS INC | Philippe Coiffure | A.T.V. EDELMET | ANDR? VANTHUIN | RODRIGUES

Other related companies as Gelek-Dantwas: BASEBALL EXPRESS INC | Philippe Coiffure | A.T.V. EDELMET | ANDR? VANTHUIN | RODRIGUES

Gelek-Dantwas is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gelek-Dantwas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07628875732. Het bedrijf Gelek-Dantwas bevindt zich op het adres: Gladiolenstraat 21; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gelek-Dantwas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gelek-Dantwas is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gelek-Dantwas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gelek-Dantwas, openstaande posities, locatie van Gelek-Dantwas op de kaart.

Gelek-Dantwas is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gelek-Dantwas, company assigned to the tax number BE07628875732. The company Gelek-Dantwas is located at the address: Gladiolenstraat 21; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Gelek-Dantwas were not found.
The main activity of Gelek-Dantwas is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gelek-Dantwas is not available. You also can look at reviews of Gelek-Dantwas, open positions, location of Gelek-Dantwas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gelek-Dantwas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gelek-Dantwas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gelek-Dantwas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gelek-Dantwas, employees, financial statistics.