BASEBALL EXPRESS INC

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BASEBALL EXPRESS INC
Private companiesDepository Institutions • BASEBALL EXPRESS INC

Contactgegevens BASEBALL EXPRESS INC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASEBALL EXPRESS INC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASEBALL EXPRESS INC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENTIER DU BR?L? 68B1; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65803471 (+32-65803471) 65803471 (+32-65803471)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASEBALL EXPRESS INC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASEBALL EXPRESS INC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASEBALL EXPRESS INC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASEBALL EXPRESS INC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASEBALL EXPRESS INC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASEBALL EXPRESS INC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASEBALL EXPRESS INC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASEBALL EXPRESS INC
Products information BASEBALL EXPRESS INC

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BASEBALL EXPRESS INC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal; Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASEBALL EXPRESS INC
(Get full report from official database of BE for BASEBALL EXPRESS INC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASEBALL EXPRESS INC
Addition kinds of activities for BASEBALL EXPRESS INC

573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made

Werken bij BASEBALL EXPRESS INC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASEBALL EXPRESS INC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASEBALL EXPRESS INC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASEBALL EXPRESS INC. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

Zoek naar antwoorden van BASEBALL EXPRESS INC in sociale netwerken
Look for responds of BASEBALL EXPRESS INC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASEBALL EXPRESS INC. Laat een reactie achter voor BASEBALL EXPRESS INC. BASEBALL EXPRESS INC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASEBALL EXPRESS INC. Leave a respond for BASEBALL EXPRESS INC. BASEBALL EXPRESS INC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASEBALL EXPRESS INC op de google maps. Adres en contacten BASEBALL EXPRESS INC
Location of BASEBALL EXPRESS INC on the google maps. Address and contacts of BASEBALL EXPRESS INC

Andere gerelateerde bedrijven als come BASEBALL EXPRESS INC BASEBALL EXPRESS INC: DEXIA | Loeters L | ROXANE STEVENS | LAMBRECHT | Dolfin

Other related companies as BASEBALL EXPRESS INC: DEXIA | Loeters L | ROXANE STEVENS | LAMBRECHT | Dolfin

BASEBALL EXPRESS INC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASEBALL EXPRESS INC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf BASEBALL EXPRESS INC bevindt zich op het adres: SENTIER DU BR?L? 68B1; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal; Sportclubs. Producten gemaakt in BASEBALL EXPRESS INC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BASEBALL EXPRESS INC is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASEBALL EXPRESS INC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASEBALL EXPRESS INC, openstaande posities, locatie van BASEBALL EXPRESS INC op de kaart.

BASEBALL EXPRESS INC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASEBALL EXPRESS INC, company assigned to the tax number BE09951660156. The company BASEBALL EXPRESS INC is located at the address: SENTIER DU BR?L? 68B1; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sport- and kampeermateriaal; Sportclubs. Products created in BASEBALL EXPRESS INC were not found.
The main activity of BASEBALL EXPRESS INC is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BASEBALL EXPRESS INC is not available. You also can look at reviews of BASEBALL EXPRESS INC, open positions, location of BASEBALL EXPRESS INC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASEBALL EXPRESS INC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASEBALL EXPRESS INC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASEBALL EXPRESS INC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASEBALL EXPRESS INC, employees, financial statistics.