GERARD HOEBEN

Contactgegevens GERARD HOEBEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD HOEBEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD HOEBEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NORBERT NEECKXLAAN 81; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11542031 (+32-11542031) 11542031 (+32-11542031)

Fax (fax): +32 (51) 790-37-55 +32 (51) 790-37-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD HOEBEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD HOEBEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD HOEBEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD HOEBEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD HOEBEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD HOEBEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD HOEBEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD HOEBEN
Products information GERARD HOEBEN

BTW identificatienummer (tax): BE03527679443
Ondernemingsnummer: 8198791503
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD HOEBEN
(Get full report from official database of BE for GERARD HOEBEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD HOEBEN
Addition kinds of activities for GERARD HOEBEN

20479902. Hondenvoer | Dog food
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij GERARD HOEBEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD HOEBEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD HOEBEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD HOEBEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van GERARD HOEBEN in sociale netwerken
Look for responds of GERARD HOEBEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD HOEBEN. Laat een reactie achter voor GERARD HOEBEN. GERARD HOEBEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD HOEBEN. Leave a respond for GERARD HOEBEN. GERARD HOEBEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD HOEBEN op de google maps. Adres en contacten GERARD HOEBEN
Location of GERARD HOEBEN on the google maps. Address and contacts of GERARD HOEBEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD HOEBEN GERARD HOEBEN: FLPLUSPOINT NV | TOFFE JEUGD VOLLEY ZELLIK | FRANS PROOST | ELS VANWUNSEL | INTER KOLDERBOS

Other related companies as GERARD HOEBEN: FLPLUSPOINT NV | TOFFE JEUGD VOLLEY ZELLIK | FRANS PROOST | ELS VANWUNSEL | INTER KOLDERBOS

GERARD HOEBEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD HOEBEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03527679443. Het bedrijf GERARD HOEBEN bevindt zich op het adres: NORBERT NEECKXLAAN 81; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van GERARD HOEBEN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD HOEBEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD HOEBEN, openstaande posities, locatie van GERARD HOEBEN op de kaart.

GERARD HOEBEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD HOEBEN, company assigned to the tax number BE03527679443. The company GERARD HOEBEN is located at the address: NORBERT NEECKXLAAN 81; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. List of products are Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Bois..
The main activity of GERARD HOEBEN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD HOEBEN is not available. You also can look at reviews of GERARD HOEBEN, open positions, location of GERARD HOEBEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD HOEBEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD HOEBEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD HOEBEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD HOEBEN, employees, financial statistics.