Den Hovenier

Contactgegevens Den Hovenier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Den Hovenier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Den Hovenier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 810; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 663 41 92 (+32-03 663 41 92) 03 663 41 92 (+32-03 663 41 92)

Fax (fax): 03 663 41 92 (+32-03 663 41 92) 03 663 41 92 (+32-03 663 41 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Den Hovenier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Den Hovenier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Den Hovenier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Den Hovenier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Den Hovenier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Den Hovenier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Den Hovenier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Den Hovenier
Products information Den Hovenier

BTW identificatienummer (tax): BE05288238525
Ondernemingsnummer: 9249633789
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Den Hovenier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Den Hovenier
(Get full report from official database of BE for Den Hovenier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Den Hovenier
Addition kinds of activities for Den Hovenier

24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij Den Hovenier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Den Hovenier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Den Hovenier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Den Hovenier. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Den Hovenier in sociale netwerken
Look for responds of Den Hovenier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Den Hovenier. Laat een reactie achter voor Den Hovenier. Den Hovenier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Den Hovenier. Leave a respond for Den Hovenier. Den Hovenier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Den Hovenier op de google maps. Adres en contacten Den Hovenier
Location of Den Hovenier on the google maps. Address and contacts of Den Hovenier

Andere gerelateerde bedrijven als come Den Hovenier Den Hovenier: COIFFURE CARINE | PONCELET | Delbecque Anne | G. BUELENS | SABINE WULLUS

Other related companies as Den Hovenier: COIFFURE CARINE | PONCELET | Delbecque Anne | G. BUELENS | SABINE WULLUS

Den Hovenier is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Den Hovenier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05288238525. Het bedrijf Den Hovenier bevindt zich op het adres: Bredabaan 810; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Den Hovenier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Den Hovenier is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Den Hovenier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Den Hovenier, openstaande posities, locatie van Den Hovenier op de kaart.

Den Hovenier is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Den Hovenier, company assigned to the tax number BE05288238525. The company Den Hovenier is located at the address: Bredabaan 810; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Den Hovenier were not found.
The main activity of Den Hovenier is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Den Hovenier is not available. You also can look at reviews of Den Hovenier, open positions, location of Den Hovenier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Den Hovenier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Den Hovenier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Den Hovenier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Den Hovenier, employees, financial statistics.