De Vettige Swa

Contactgegevens De Vettige Swa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vettige Swa: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vettige Swa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Winkelstraat 3; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 27 82 (+32-03 226 27 82) 03 226 27 82 (+32-03 226 27 82)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vettige Swa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vettige Swa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vettige Swa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vettige Swa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vettige Swa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vettige Swa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vettige Swa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vettige Swa
Products information De Vettige Swa

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Vettige Swa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vettige Swa
(Get full report from official database of BE for De Vettige Swa)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vettige Swa
Addition kinds of activities for De Vettige Swa

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
26210501. Kunst papier | Art paper
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij De Vettige Swa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vettige Swa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vettige Swa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vettige Swa. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van De Vettige Swa in sociale netwerken
Look for responds of De Vettige Swa in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vettige Swa. Laat een reactie achter voor De Vettige Swa. De Vettige Swa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vettige Swa. Leave a respond for De Vettige Swa. De Vettige Swa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vettige Swa op de google maps. Adres en contacten De Vettige Swa
Location of De Vettige Swa on the google maps. Address and contacts of De Vettige Swa

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vettige Swa De Vettige Swa: Heco CVBA | EMMANUEL DENIS | Hairstyling Christa | ARCHIMEDIA | Bruyneel-Cheyns Paul

Other related companies as De Vettige Swa: Heco CVBA | EMMANUEL DENIS | Hairstyling Christa | ARCHIMEDIA | Bruyneel-Cheyns Paul

De Vettige Swa is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vettige Swa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf De Vettige Swa bevindt zich op het adres: Korte Winkelstraat 3; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in De Vettige Swa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vettige Swa is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vettige Swa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vettige Swa, openstaande posities, locatie van De Vettige Swa op de kaart.

De Vettige Swa is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vettige Swa, company assigned to the tax number BE04609558105. The company De Vettige Swa is located at the address: Korte Winkelstraat 3; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in De Vettige Swa were not found.
The main activity of De Vettige Swa is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vettige Swa is not available. You also can look at reviews of De Vettige Swa, open positions, location of De Vettige Swa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vettige Swa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vettige Swa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vettige Swa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vettige Swa, employees, financial statistics.