IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Contactgegevens IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 27; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 49 01 15 (+32-016 49 01 15) 016 49 01 15 (+32-016 49 01 15)

Fax (fax): 016 35 59 36 (+32-016 35 59 36) 016 35 59 36 (+32-016 35 59 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Products information IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07154266357
Ondernemingsnummer: 2952819824
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Burners (Industrial & domestic)

Product categorie (product category): Boilers - Heating and steam

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
(Get full report from official database of BE for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Addition kinds of activities for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
50840512. ruimers | Reamers
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN in sociale netwerken
Look for responds of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Laat een reactie achter voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Leave a respond for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN op de google maps. Adres en contacten IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Location of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on the google maps. Address and contacts of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: P. OLLIVIER | DE WERF | DIENST OPVANGGEZINNEN | Vamac NV | FREDERICKX

Other related companies as IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: P. OLLIVIER | DE WERF | DIENST OPVANGGEZINNEN | Vamac NV | FREDERICKX

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07154266357. Het bedrijf IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN bevindt zich op het adres: Industriepark 27; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boilers - Heating and steam. Lijst met producten zijn Burners (Industrial & domestic).
De hoofdactiviteit van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, openstaande posities, locatie van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN op de kaart.

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, company assigned to the tax number BE07154266357. The company IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is located at the address: Industriepark 27; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boilers - Heating and steam. List of products are Burners (Industrial & domestic).
The main activity of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is not available. You also can look at reviews of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, open positions, location of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, employees, financial statistics.